dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
2705
share rss forum feed

lama16

join:2007-05-21
uk

kernel: Intrusion and disconnects

hi i have a belkin wireless G+ mimo modem router F5D9630-4Av1_UK_1.00.03

im having problems with this router i've been having loads of disconnection with it and when i checked the security log i have the alerts below

May 21 15:00:54 alert kernel: Intrusion -> IN=ppp_0_38_1 OUT= MAC= SRC=62.56.225.164 DST=62.56.126.48 LEN=48 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=114 ID=14145 DF PROTO=TCP SPT=2854 DPT=445 WINDOW=65535 RES=0x00 SYN URGP=0
May 21 15:09:28 alert kernel: Intrusion -> IN=ppp_0_38_1 OUT= MAC= SRC=64.34.178.57 DST=62.56.126.48 LEN=60 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=56 ID=23935 DF PROTO=TCP SPT=34453 DPT=10603 WINDOW=5840 RES=0x00 SYN URGP=0
May 21 15:47:14 alert kernel: Intrusion -> IN=ppp_0_38_1 OUT= MAC= SRC=82.83.42.11 DST=62.56.126.48 LEN=48 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=119 ID=48690 DF PROTO=TCP SPT=29254 DPT=10603 WINDOW=65535 RES=0x00 SYN URGP=0
May 21 15:47:17 alert kernel: Intrusion -> IN=ppp_0_38_1 OUT= MAC= SRC=82.83.42.11 DST=62.56.126.48 LEN=48 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=119 ID=48941 DF PROTO=TCP SPT=29254 DPT=10603 WINDOW=65535 RES=0x00 SYN URGP=0
May 21 15:47:23 alert kernel: Intrusion -> IN=ppp_0_38_1 OUT= MAC= SRC=82.83.42.11 DST=62.56.126.48 LEN=48 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=119 ID=49395 DF PROTO=TCP SPT=29254 DPT=10603 WINDOW=65535 RES=0x00 SYN URGP=0
May 21 15:59:06 alert kernel: Intrusion -> IN=ppp_0_38_1 OUT= MAC= SRC=90.241.26.75 DST=62.56.126.48 LEN=48 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=121 ID=14630 DF PROTO=TCP SPT=1318 DPT=1278 WINDOW=16384 RES=0x00 SYN URGP=0
May 21 15:59:30 alert kernel: Intrusion -> IN=ppp_0_38_1 OUT= MAC= SRC=62.121.126.97 DST=62.56.126.48 LEN=52 TOS=0x00 PREC=0x00 TTL=116 ID=2719 DF PROTO=TCP SPT=61997 DPT=10603 WINDOW=65535 RES=0x00 SYN URGP=0

and this is just 1 hour of the alerts.... there is a lot more than this. i think this is the cause of the disconnect, but im not sure. i read that it might be something to do with programs ... like emule or bit torrent.

i have changed the MTU to the 1492. i also checked firmware. so any suggestions how to sort this out... p.s im a gamer and its quite annoying in a middle of a game