dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
104349
share rss forum feed


FrostyMelon

join:2006-02-06
Colorado Springs, CO

1 edit
reply to Johkal

Colorado Springs, CO

Click for full size
Colorado Springs, CO

Daemon
Premium
join:2003-06-29
Berkeley, CA
Reviews:
·Comcast
·webpass.net
reply to Johkal

Re: Evidence of Upstream Channel Bonding - Post Here

Interestingly, in San Francisco, they have removed the upstream bonding that I earlier enjoyed. It happened a few weeks ago and hasn't returned. I am on the 25/4 tier, so perhaps higher tiers kept it.
--
-Ryan
I use Linux, OS X, iOS and Windows. Let the OS wars die.


dannyt

join:2002-09-14
Colorado Springs, CO

1 edit
reply to Johkal

Colorado Springs, CO

Click for full size
Colorado Springs, CO

See also ---> »Colorado Springs, CO

dallion

join:2011-07-08
Macomb, MI

1 edit
reply to Johkal

Macomb, MI

Upstream bonding in Macomb, MI - they also let me order the 50 / 10 package today for my business class!










C_Chipperson
Monster Rain
Premium
join:2009-01-17
00000
kudos:3

3 edits
reply to Johkal

Aurora, CO

Click for full size
Aurora, Colorado

See also ---> »Aurora, CO
»Aurora, CO

hiptechboy

join:2009-09-02
Stockton, CA

2 edits
reply to Johkal

Stockton, CA

I got upstream channel bonding back and an upgrade to 25/4 sustained. Here's the original link to the Upstream bonding »[Signals] Is this upstream channel bonding?



jazzy007

join:2007-08-30
San Jose, CA
reply to Johkal

Re: San Jose, CA

Click for full size


sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to Johkal

(topic move) Did Comcast switch the diplex filters for these sys

Moderator Action
The post that was here, has been moved to a new topic .. »Did Comcast switch the diplex filters for these systems?


crucialcolin

join:2004-09-12
Roseville, CA
reply to narunet

Re: Auburn, WA

said by narunet:

Auburn, Washington has it!

Interesting is that a recent occurrence? does it stick around after power cycling your modem?


sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to narunet

(topic move) nanuret, about your upstream signals ...

Moderator Action
The post that was here (and all 11 followups to it), has been moved to a new topic .. »nanuret, about your upstream power levels ...


narunet

join:2004-08-23
Auburn, WA

1 edit
reply to Johkal

Auburn, WA

Auburn, Washington has it!




sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to Dumaine

(topic move) Still single channel upstream in Boston-Edison

Moderator Action
The post that was here, has been moved to a new topic .. »Still single channel upstream in Boston-Edison



sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to Johkal

(topic move) No multiple upload channels here yet - California

Moderator Action
The post that was here, has been moved to a new topic .. »No multiple upload channels here yet - California


Extide

join:2000-06-11
84129

1 edit
reply to Dumaine

Salt Lake City, UT

Been like this for a week or so at least.

SLC, Utah

Up:




Down:



sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to Johkal

(topic move) Modesto, California has downstream channel bonding

Moderator Action
The post that was here (and all 1 followups to it), has been moved to a new topic .. »Modesto, California has downstream channel bonding


Dumaine

join:2010-12-05
Detroit, MI

1 edit
reply to Johkal

Detroit, MI

Click for full size
woke up to this in Detroit.....rebooted Arris and they remained....so time will tell!


berserken

join:2011-03-27
Oakland, CA
kudos:1
Reviews:
·Comcast
reply to Johkal

Gone, solid gone in Oakland

Just noticed the US LED had turned from blue to green last night, apparently




$ ./prober 
DiffProbe beta release. October 2009.
Shaper Detection Module.
 
Connected to server 38.106.70.149.
 
Estimating capacity:
Upstream: 4219 Kbps.
Downstream: 25634 Kbps.
 
The measurement will last for about 2.5 minutes. Please wait.
 
Checking for traffic shapers:
 
Upstream: Burst size: 4827-4902 KB; Shaping rate: 2128 Kbps.
 
Downstream: Burst size: 9684-10025 KB; Shaping rate: 15978 Kbps.
 
For more information, visit: http://www.cc.gatech.edu/~partha/diffprobe
 


joepwpb
Premium
join:2000-12-15
West Palm Beach, FL
reply to LarryE

Re: Chicago, IL

said by LarryE:

Just got upstream bonding back yesterday here in Chicago.

Lucky You!!! No change here...

Joe P


LarryE

join:2000-07-29
Chicago, IL
kudos:1

4 edits
reply to Johkal

Click for full size
Just got upstream bonding back yesterday here in Chicago.

See also ---> »Chicago, IL 60625
»Chicago, IL 60613
»Chicago, IL


sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to Johkal

(topic move) Channel Bonding, do you have to power cycle?

Moderator Action
The post that was here (and all 1 followups to it), has been moved to a new topic .. »Channel Bonding, do you have to power cycle?



sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to andyross

(topic move) Cary, IL - Lost the multi-channel upstream

Moderator Action
The post that was here (and all 1 followups to it), has been moved to a new topic .. »Cary, IL - Lost the multi-channel upstream



sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to Johkal

(topic move) Signals decline with loss of upstream bonding

Moderator Action
The post that was here (and all 1 followups to it), has been moved to a new topic .. »Signals decline with loss of upstream bonding



retiredqwest

join:2005-04-01
Spokane, WA

1 edit
reply to Chris 313

Re: Still got 2 channels upstream here in Spokane, WA

said by Chris 313:

What do you get for sustained download/upload speeds when downloading/uploading several large files from known fast sources? Judging from the picture, though, your upload looks fine to me. If your speed is 105/10 and you're getting 10 on the upload, you're getting your speed. And after the upgrade later this year, it'll be 105/20.

Funny you ask.... I just tried Microsoft Technet on a Win7 3.1 G iso and it peaked at 2.9MB which would make it about 24Mb.

BUT, when I use Newsbin Pro I've hit 95 Mb at times w/20 connections....

FTP uploading to my website yields a whopping 75KB.....
They must throttle the upload speed.

Speedtest's and file transfer speeds are totally subjective to how much bandwidth the hosting site is willing to allocate.

Given a do over, I should have canceled the 100\10 in the 30 day window.


Chris 313
Come get some
Premium
join:2004-07-18
Houma, LA
kudos:1
Reviews:
·AT&T U-Verse
·Vonage
·Comcast
·Comcast Digital ..
reply to retiredqwest

said by retiredqwest:

I rebooted my modem yesterday and it still has 2 upstream channels. But from the above I don't have some fantastic upload speeds.

I'm on Extreme 105/10 BTW.

What do you get for sustained download/upload speeds when downloading/uploading several large files from known fast sources? Judging from the picture, though, your upload looks fine to me. If your speed is 105/10 and you're getting 10 on the upload, you're getting your speed. And after the upgrade later this year, it'll be 105/20.


retiredqwest

join:2005-04-01
Spokane, WA
reply to berserken

 
 
I rebooted my modem yesterday and it still has 2 upstream channels. But from the above I don't have some fantastic upload speeds.

I'm on Extreme 105/10 BTW.


berserken

join:2011-03-27
Oakland, CA
kudos:1
Reviews:
·Comcast
reply to altdel

Still got 3 channels upstream here in Oakland, SF Bay Area

said by altdel:

Modem rebooted itself 30 minutes ago, and lost upstream bonding here in East Bay, SF Bay Area.

Gettin' close to home! Nothing in the log since July 9, when I rebooted the Ubee, myself, for s&g. I didn't see any info why this change in the service is happening. Oh, I guess it is a test, not an established part of service, as stated in this thread.

nysports4evr
Premium
join:2010-01-23
kudos:1
Reviews:
·Comcast
reply to Oedipus

Re: Evidence of Upstream Channel Bonding - Post Here

said by Oedipus:

My trusty 702G hasn't rebooted yet, so I still have 3 channels.

Edit - My hateful 702G just rebooted and now I'm down to 1 64 QAM channel.


Oedipus

join:2005-05-09
kudos:1

2 edits
reply to Johkal

Back to single channel in Clovis, CA

My trusty 702G hasn't rebooted yet, so I still have 3 channels.

Edit - My hateful 702G just rebooted and now I'm down to 1 64 QAM channel.


altdel

join:2003-08-20
Danville, CA

1 edit
reply to Johkal

Lost in East Bay, SF Bay Area

Modem rebooted itself 30 minutes ago, and lost upstream bonding here in East Bay, SF Bay Area.


neufuse

join:2006-12-06
James Creek, PA

1 edit
reply to Johkal

Lost in Indiana, PA

upstream bonding disappeared here too now