dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
102033
share rss forum feed

dallion

join:2011-07-08
Macomb, MI

1 edit
reply to Johkal

Macomb, MI

Upstream bonding in Macomb, MI - they also let me order the 50 / 10 package today for my business class!










C_Chipperson
Monster Rain
Premium
join:2009-01-17
00000
kudos:3

3 edits
reply to Johkal

Aurora, CO

Click for full size
Aurora, Colorado

See also ---> »Aurora, CO
»Aurora, CO

hiptechboy

join:2009-09-02
Stockton, CA

2 edits
reply to Johkal

Stockton, CA

I got upstream channel bonding back and an upgrade to 25/4 sustained. Here's the original link to the Upstream bonding »[Signals] Is this upstream channel bonding?



jazzy007

join:2007-08-30
San Jose, CA
reply to Johkal

Re: San Jose, CA

Click for full size


sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to Johkal

(topic move) Did Comcast switch the diplex filters for these sys

Moderator Action
The post that was here, has been moved to a new topic .. »Did Comcast switch the diplex filters for these systems?


crucialcolin

join:2004-09-12
Roseville, CA
reply to narunet

Re: Auburn, WA

said by narunet:

Auburn, Washington has it!

Interesting is that a recent occurrence? does it stick around after power cycling your modem?


sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to narunet

(topic move) nanuret, about your upstream signals ...

Moderator Action
The post that was here (and all 11 followups to it), has been moved to a new topic .. »nanuret, about your upstream power levels ...


narunet

join:2004-08-23
Auburn, WA

1 edit
reply to Johkal

Auburn, WA

Auburn, Washington has it!




sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to Dumaine

(topic move) Still single channel upstream in Boston-Edison

Moderator Action
The post that was here, has been moved to a new topic .. »Still single channel upstream in Boston-Edison



sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to Johkal

(topic move) No multiple upload channels here yet - California

Moderator Action
The post that was here, has been moved to a new topic .. »No multiple upload channels here yet - California


Extide

join:2000-06-11
84129

1 edit
reply to Dumaine

Salt Lake City, UT

Been like this for a week or so at least.

SLC, Utah

Up:




Down:



sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to Johkal

(topic move) Modesto, California has downstream channel bonding

Moderator Action
The post that was here (and all 1 followups to it), has been moved to a new topic .. »Modesto, California has downstream channel bonding


Dumaine

join:2010-12-05
Detroit, MI

1 edit
reply to Johkal

Detroit, MI

Click for full size
woke up to this in Detroit.....rebooted Arris and they remained....so time will tell!


berserken

join:2011-03-27
Oakland, CA
kudos:1
Reviews:
·Comcast
reply to Johkal

Gone, solid gone in Oakland

Just noticed the US LED had turned from blue to green last night, apparently




$ ./prober 
DiffProbe beta release. October 2009.
Shaper Detection Module.
 
Connected to server 38.106.70.149.
 
Estimating capacity:
Upstream: 4219 Kbps.
Downstream: 25634 Kbps.
 
The measurement will last for about 2.5 minutes. Please wait.
 
Checking for traffic shapers:
 
Upstream: Burst size: 4827-4902 KB; Shaping rate: 2128 Kbps.
 
Downstream: Burst size: 9684-10025 KB; Shaping rate: 15978 Kbps.
 
For more information, visit: http://www.cc.gatech.edu/~partha/diffprobe
 


joepwpb
Premium
join:2000-12-15
West Palm Beach, FL
reply to LarryE

Re: Chicago, IL

said by LarryE:

Just got upstream bonding back yesterday here in Chicago.

Lucky You!!! No change here...

Joe P


LarryE

join:2000-07-29
Chicago, IL
kudos:1

4 edits
reply to Johkal

Click for full size
Just got upstream bonding back yesterday here in Chicago.

See also ---> »Chicago, IL 60625
»Chicago, IL 60613
»Chicago, IL


sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to Johkal

(topic move) Channel Bonding, do you have to power cycle?

Moderator Action
The post that was here (and all 1 followups to it), has been moved to a new topic .. »Channel Bonding, do you have to power cycle?



sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to andyross

(topic move) Cary, IL - Lost the multi-channel upstream

Moderator Action
The post that was here (and all 1 followups to it), has been moved to a new topic .. »Cary, IL - Lost the multi-channel upstream



sortofageek
Runs from Clowns
Premium,Mod
join:2001-08-19
kudos:21
reply to Johkal

(topic move) Signals decline with loss of upstream bonding

Moderator Action
The post that was here (and all 1 followups to it), has been moved to a new topic .. »Signals decline with loss of upstream bonding



retiredqwest

join:2005-04-01
Spokane, WA

1 edit
reply to Chris 313

Re: Still got 2 channels upstream here in Spokane, WA

said by Chris 313:

What do you get for sustained download/upload speeds when downloading/uploading several large files from known fast sources? Judging from the picture, though, your upload looks fine to me. If your speed is 105/10 and you're getting 10 on the upload, you're getting your speed. And after the upgrade later this year, it'll be 105/20.

Funny you ask.... I just tried Microsoft Technet on a Win7 3.1 G iso and it peaked at 2.9MB which would make it about 24Mb.

BUT, when I use Newsbin Pro I've hit 95 Mb at times w/20 connections....

FTP uploading to my website yields a whopping 75KB.....
They must throttle the upload speed.

Speedtest's and file transfer speeds are totally subjective to how much bandwidth the hosting site is willing to allocate.

Given a do over, I should have canceled the 100\10 in the 30 day window.


Chris 313
Come get some
Premium
join:2004-07-18
Houma, LA
kudos:1
Reviews:
·AT&T U-Verse
·Vonage
·Comcast
·Comcast Digital ..
reply to retiredqwest

said by retiredqwest:

I rebooted my modem yesterday and it still has 2 upstream channels. But from the above I don't have some fantastic upload speeds.

I'm on Extreme 105/10 BTW.

What do you get for sustained download/upload speeds when downloading/uploading several large files from known fast sources? Judging from the picture, though, your upload looks fine to me. If your speed is 105/10 and you're getting 10 on the upload, you're getting your speed. And after the upgrade later this year, it'll be 105/20.


retiredqwest

join:2005-04-01
Spokane, WA
reply to berserken

 
 
I rebooted my modem yesterday and it still has 2 upstream channels. But from the above I don't have some fantastic upload speeds.

I'm on Extreme 105/10 BTW.


berserken

join:2011-03-27
Oakland, CA
kudos:1
Reviews:
·Comcast
reply to altdel

Still got 3 channels upstream here in Oakland, SF Bay Area

said by altdel:

Modem rebooted itself 30 minutes ago, and lost upstream bonding here in East Bay, SF Bay Area.

Gettin' close to home! Nothing in the log since July 9, when I rebooted the Ubee, myself, for s&g. I didn't see any info why this change in the service is happening. Oh, I guess it is a test, not an established part of service, as stated in this thread.

nysports4evr
Premium
join:2010-01-23
kudos:1
Reviews:
·Comcast
reply to Oedipus

Re: Evidence of Upstream Channel Bonding - Post Here

said by Oedipus:

My trusty 702G hasn't rebooted yet, so I still have 3 channels.

Edit - My hateful 702G just rebooted and now I'm down to 1 64 QAM channel.


Oedipus

join:2005-05-09
kudos:1

2 edits
reply to Johkal

Back to single channel in Clovis, CA

My trusty 702G hasn't rebooted yet, so I still have 3 channels.

Edit - My hateful 702G just rebooted and now I'm down to 1 64 QAM channel.


altdel

join:2003-08-20
Danville, CA

1 edit
reply to Johkal

Lost in East Bay, SF Bay Area

Modem rebooted itself 30 minutes ago, and lost upstream bonding here in East Bay, SF Bay Area.


neufuse

join:2006-12-06
James Creek, PA

1 edit
reply to Johkal

Lost in Indiana, PA

upstream bonding disappeared here too now



Johkal
Cool Cat
Premium,MVM
join:2002-11-13
Happy Valley
kudos:9
reply to andyross

Re: Schaumburg, IL - Lost the multi-channel upstream

It's hard to tell anyway, because the time didn't sync after the T4 and other entries till much later.

Jul 14 2011 08:12:58 3-Critical R02.0 No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=00:23:74:f1:ae:8a;CMTS-MAC=00:01:5c:24:7e:8b;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
Jan 01 1970 00:06:41 5-Warning R09.0 B-INIT-RNG Failure - Retries exceeded;CM-MAC=00:23:74:f1:ae:8a;CMTS-MAC=00:01:5c:24:7e:8b;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
Jan 01 1970 00:06:38 3-Critical R02.0 No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=00:23:74:f1:ae:8a;CMTS-MAC=00:01:5c:24:7e:8b;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
Jan 01 1970 00:03:59 5-Warning R09.0 B-INIT-RNG Failure - Retries exceeded;CM-MAC=00:23:74:f1:ae:8a;CMTS-MAC=00:01:5c:24:7e:8b;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
Jan 01 1970 00:03:40 3-Critical R02.0 No Ranging Response received - T3 time-out;CM-MAC=00:23:74:f1:ae:8a;CMTS-MAC=00:01:5c:24:7e:8b;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
Jan 01 1970 00:00:12 6-Notice Cable Modem Reboot due to T4 timeout ;CM-MAC=00:23:74:f1:ae:8a;CMTS-MAC=00:00:00:00:00:00;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
Jul 14 2011 03:04:16 3-Critical R04.0 Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance opportunities received - T4 time out;CM-MAC=00:23:74:f1:ae:8a;CMTS-MAC=00:01:5c:24:7e:8b;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
Jul 14 2011 03:04:02 3-Critical T05.0 SYNC Timing Synchronization failure - Loss of Sync;CM-MAC=00:23:74:f1:ae:8a;CMTS-MAC=00:01:5c:24:7e:8b;CM-QOS=1.1;CM-VER=3.0;
--
In God we trust; all others bring data!


andyross
Premium,MVM
join:2003-05-04
Schaumburg, IL
reply to Johkal

Just remember that the modem's log does NOT take daylight savings into effect, so you need to add one hour to the time.



Johkal
Cool Cat
Premium,MVM
join:2002-11-13
Happy Valley
kudos:9
reply to andyross

Looking at my log today, it appears that my modem rebooted sometime after 3 am.