dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
591
share rss forum feed

AMDGamer

join:2003-10-15
Warren, MI

Super slow speeds since 2am est

Last night was playing some online games and got disconnected twice, first time internet came right back up, 2nd time it didnt come up in a timely fashion so I called it a night. Now my SB6121 modem is showing all green lights indicating its not in docsis 3.0 mode. I ran a speedtest over at speedtest.net and I am barely getting 3.5mbps down and 1.5mbps up. I am paying for 30/3. Anyone else having this issue? Has WOW cut off customer owned modems from their new upgraded speeds?
--



WOW_Dan
Premium
join:2011-03-24
Naperville, IL
kudos:33

There was maintenance being done in your area last night. Did you try rebooting the modem this morning?



albo233

@wideopenwest.com
reply to AMDGamer

Same issue here in Sterling Heights. I am paying for 8Mbps and I am getting less than half that speed.



WOW_Dan
Premium
join:2011-03-24
Naperville, IL
kudos:33
reply to AMDGamer

Can you guys send me your account information (account number or phone number on the account) so I can take a closer look at this?


AMDGamer

join:2003-10-15
Warren, MI
reply to AMDGamer

Mine seemed to be fix after I rebooted the modem last night after work. Thanks anyways Dan, if it happens again, Ill keep you in mind.
--



albo233

@wideopenwest.com
reply to AMDGamer

Yup looks like mine is good now as well.