dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
667
share rss forum feed


Wolf

@wideopenwest.com

WOW Installed Today! Cablecard Issue

Guy came to install cable/internet today.
Internet flies! It's working awesome! Very impressed!

My Tivo Premiere with Cablecard never authorized, Guy said it may take a while, 3 hours later, I called into support. Very friendly! But they couldn't figure out the issue, so must wait until Monday when they can send someone back out.

All HD channels and SD channels in the Signature line all just pop up "Not Authorized"

Any further tips and tricks, guy on the phone sent a signal a few times, and had me reboot the tivo.

We'll take advantage of this high speed though, until then, so it's all good.


bw1

@wideopenwest.com
There not sending the right authorization signal. I had that happen too.
I had to have them try a couple of times.

I don't think having someone come out will help, but maybe WOW-Dan can help.


WOW_Dan
Premium
join:2011-03-24
Naperville, IL
kudos:39
reply to Wolf
If you send me your account information, I can take a look at it. Also, please make sure to send me the Host-ID from the Tivo to make sure they have it on the account correctly.

avediswolf
Premium
join:2012-04-14
Hilliard, OH
Hi.
Thanks! ( This is Wolf, I registered on the site )

Let me check on sending a PM, and I sure will, after I gather the host ID. Appreciate it.

avediswolf
Premium
join:2012-04-14
Hilliard, OH
reply to WOW_Dan
I sent a message to you, Hopefully got it right. Ha.

Thanks again! Greatly appreciated.
If you need any additional info, let me know.

Buckye09

join:2012-04-14
Avon Lake, OH
reply to Wolf
I had same issue initially. Called in twice, still didn't have resolved. Scheduled truck roll and when called to confirm appointment they tried again and it worked. So my experience was keep calling.