dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
4
share rss forum feed

Confuzzle

join:2007-11-21
California
reply to d_l

Re: [Speed Problem] High Latency and Slow Speeds

I haven't been able to use the internet much but today as a website was loading my internet connection suddenly dropped for the first time since I re-synched the connection. There was no latency build up like in the past either it just suddenly dropped and returned a few times, Here are the assorted stats I managed to nab before I had to step away.

Gateway Ping
Ping statistics for 69.108.95.254:
Packets: Sent = 100, Received = 100, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 58ms, Maximum = 67ms, Average = 62ms


Pathping
Tracing route to 69.108.95.254 over a maximum of 30 hops

0 192.168.1.67
1 192.168.1.254
2 69.108.95.254

Computing statistics for 50 seconds...
Source to Here This Node/Link
Hop RTT Lost/Sent = Pct Lost/Sent = Pct Address
0 192.168.1.67
0/ 100 = 0% |
1 0ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 192.168.1.254
0/ 100 = 0% |
2 62ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 69.108.95.254

Trace complete.


Stats
»i.imgur.com/5TdWs.png

DSL Diagnostics
»i.imgur.com/eEYCQ.png

How do I fix the interleaving problem? (is it a problem)

I have been using my old SBC 1070-B router to gather statistics and troubleshoot my line, I'll switch back to my Netgear though and see how things go with that.

I'll post an update when I can, Thanks.