dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
543
share rss forum feed

Kraftyy

join:2010-06-19
Burlington, ON
Reviews:
·Cogeco Cable
reply to BliZZardX

Re: [Internet] Service outage downtown toronto?

 
Tracing route to google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]
over a maximum of 30 hops:
 
  1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  monreseau.home [192.168.2.1]
  2     5 ms     5 ms     5 ms  bas1-hamilton01_lo0_SYMP.net.bell.ca [64.230.200
.194]
  3     5 ms     5 ms     5 ms  dis15-hamilton14_5-1-0_100.net.bell.ca [64.230.5
9.88]
  4   111 ms    17 ms    17 ms  bx5-chicagodt_xe1-0-0-0.net.bell.ca [64.230.186.
242]
  5    22 ms    24 ms    49 ms  12.249.212.9
  6    19 ms    19 ms    19 ms  cr2.cgcil.ip.att.net [12.122.132.242]
  7    28 ms    18 ms   123 ms  ggr3.cgcil.ip.att.net [12.122.132.9]
  8   285 ms   284 ms   285 ms  12.250.28.6
  9   285 ms   284 ms   284 ms  209.85.254.128
 10   285 ms   285 ms   285 ms  72.14.237.110
 11   297 ms   297 ms   296 ms  72.14.232.141
 12   297 ms   295 ms   295 ms  216.239.43.217
 13     *        *        *     Request timed out.
 14   296 ms   295 ms   295 ms  google-public-dns-a.google.com [8.8.8.8]
 
Trace complete.
 
C:\Users\Danny>
 

Tracert to the same location except I'm in hamilton. Results are weird :S


mrxcol

@bell.ca
At 14:19 it's still slow in Montreal. Some sites are loading , some slow and some don't load at all. By the way the ones that load are loading superfast (like arstechnica)!. At first only bing was responding but now google is ok.

Funny that internet.bell.ca for quebec is not responding either. But the main one (ontario) does.

resa1983
Premium
join:2008-03-10
North York, ON
kudos:10
Had an outage at work for about half an hour - nothing loaded whatsoever, not even Bell's own website.
--
Battle.net Tech Support MVP


HiVolt
Premium
join:2000-12-28
Toronto, ON
kudos:21
Reviews:
·TekSavvy DSL
·TekSavvy Cable
said by resa1983:

Had an outage at work for about half an hour - nothing loaded whatsoever, not even Bell's own website.

I even had trouble loading Bell's website from my other line here, Rogers.

resa1983
Premium
join:2008-03-10
North York, ON
kudos:10
said by HiVolt:

said by resa1983:

Had an outage at work for about half an hour - nothing loaded whatsoever, not even Bell's own website.

I even had trouble loading Bell's website from my other line here, Rogers.

Yeah.. I pulled out my cell (Wind) to find out what the hell was going on. Bell's service status page wouldn't load at all. Finally 40 mins after it started, I was able to load it on my cell.
--
Battle.net Tech Support MVP