dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
611
share rss forum feed


nekkidtruth
YISMM
Premium
join:2002-05-20
London, ON
kudos:2
Reviews:
·WIND Mobile
·Rogers Hi-Speed

1 edit

First unread post in thread...

I'm sure this has been asked a thousand times but I was unable to find it in my search.

How exactly do I go to the last read post in a thread I've already been in? I've tried clicking on all kinds of areas in the forums and it always loads me to the first post.

I guess another way to put it is to go to first unread post in a thread as well.

Thanks in advance!
--
Weeeeeee


nwrickert
sand groper
Premium,MVM
join:2004-09-04
Geneva, IL
kudos:7
Click on the blue arrow in the right hand column of the forum listing (just before the date).
--
AT&T Uverse; Zyxel NBG334W router (behind the 2wire gateway); openSuSE 12.1; firefox 15.0


nekkidtruth
YISMM
Premium
join:2002-05-20
London, ON
kudos:2
Interesting. I tried that and it brought me to the last post. If there are any posts before that, I have to scroll back in search of where I left off.

I'll try it again though...
--
Weeeeeee

Russ6

join:2011-03-17
Houston, TX
kudos:1
Make sure you select follow the thread first and then try pressing the arrow key when you see there are updates to the thread.


nwrickert
sand groper
Premium,MVM
join:2004-09-04
Geneva, IL
kudos:7
Reviews:
·AT&T U-Verse
reply to nekkidtruth
On this thread, clicking the blue arrow gave me the two last posts. Those were your post (to which I am responding) and the post by Russ6 See Profile. They are the two new posts since I last read the thread.
--
AT&T Uverse; Zyxel NBG334W router (behind the 2wire gateway); openSuSE 12.1; firefox 15.0


nekkidtruth
YISMM
Premium
join:2002-05-20
London, ON
kudos:2
Reviews:
·WIND Mobile
·Rogers Hi-Speed

1 recommendation

Yup it's working now. I understand what the problem was now.

There was only one new reply on the ones I tested this on, so it appeared it was only the last post.

Thanks guys. I appreciate the responses. It's working as it should now
--
Weeeeeee