dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
2622
share rss forum feed

urbang33k

join:2010-02-13
Canada
kudos:1
reply to griffner

Re: Bell IPTV through an acess point

said by griffner:

When you say "disable wireless" do you mean disabling the broadcast of the sagemcom SSID or removing the PPPOE login credentiels from the sagemcom altogether ?

No i mean just turn off the wifi in the sagemcom settings . dont touch the pppoe credentials in the sagemcom.
--
Opinions and ideas expressed in my post are my own and in no way represent those of Bell Canada Enterprises, Bell Canada, Bell TV, Bell Internet, Bell Mobility, Bell Technical Solutions, Expertech, or any other partners under the BCE umbrella.


Glen1
These Are The Good Ol' Days.
Premium,MVM
join:2002-05-24
GTA Canada
kudos:8
Reviews:
·Bell Fibe
reply to griffner
There is a button on the Sagemcom which if pressed for 10 seconds will disable the wireless. The middle button is the wireless button.
--
My Canada includes Quebec.
Disclaimer: If I express an opinion, it is my own opinion, not that of Bell or its related companies.

griffner

join:2012-09-15

2 edits
reply to griffner
I'm having trouble with my asus router... It won't bridge with the Sagemcom, with internet only on the sagemcom (No IPTV yet).

1. Kept my login on sagemcom
2. Entered PPPOE details on my asus n65u new router
4. Connected Asus's WAN to a Samgecom LAN port

Here is what happened :

Jan 1 00:04:27 pppd[721]: PPP session is 1 (0x1)
Jan 1 00:04:27 pppd[721]: Connected to 2c:e4:12:8a:e4:cd via interface vlan2
Jan 1 00:04:27 pppd[721]: Using interface ppp0
Jan 1 00:04:27 pppd[721]: Connect: ppp0 vlan2
Jan 1 00:04:57 pppd[721]: LCP: timeout sending Config-Requests
Jan 1 00:04:57 pppd[721]: Connection terminated.
Jan 1 00:04:57 pppd[721]: Sent PADT
Jan 1 00:04:57 pppd[721]: Modem hangup
Jan 1 00:05:12 pppd[721]: PPP session is 2 (0x2)
Jan 1 00:05:12 pppd[721]: Connected to 2c:e4:12:8a:e4:cd via interface vlan2
Jan 1 00:05:12 pppd[721]: Using interface ppp0
Jan 1 00:05:12 pppd[721]: Connect: ppp0 vlan2
Jan 1 00:05:19 pppd[721]: PAP authentication succeeded
Jan 1 00:05:19 pppd[721]: peer from calling number 2C:E4:12:8A:E4:CD authorized
Jan 1 00:05:26 dnsmasq-dhcp[674]: DHCPINFORM(br0) 192.168.1.251 00:22:fa:5c:12:a2
Jan 1 00:05:26 dnsmasq-dhcp[674]: DHCPACK(br0) 192.168.1.251 00:22:fa:5c:12:a2 Oli-laptop
Jan 1 00:05:49 pppd[721]: IPCP: timeout sending Config-Requests
Jan 1 00:05:52 pppd[721]: Connection terminated.
Jan 1 00:05:52 pppd[721]: Connect time 0.7 minutes.
Jan 1 00:05:52 pppd[721]: Sent 320 bytes, received 100 bytes.
Jan 1 00:05:52 pppd[721]: Sent PADT

....

On the Sagemcom, i see a passthrouh session is enabled for a few moments then is closed again.

So it's not working.

I've been thinking it's perhaps my Sagemcom's lan ports that are faulty ?