dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
542
share rss forum feed


SHoTTa35

@optonline.net

[OOL] Upload/Upstream Issues today?

Earlier today I noticed I was having connectivity issues. I first noticed it when trying to connect to Xbox Live - it didn't auto connect trying would fail. Tests on the Xbox shows "Xbox Live" issues but don't see anyone else reporting that and Xbox status page shows everything is up normal.

Did some speed tests:





Warning: ISP upload compression was detected. Your upload speeds may be inaccurate. - Not normal.

Took me 3 times to get the following also - kept saying upload tests failed:





Earlier this was 70Kbps!!

Normally I get 59/8Mbps or so but just failing tests all day.

Pings show all fine, no packet loss, browsing works just fine too just having lots of issues.

Modem looks levels good (rebooted everything just in-case) and still.

Downstream:
1 Locked QAM256 34 609000000 Hz 3.4 dBmV 40.6 dB 1317 0
2 Locked QAM256 33 603000000 Hz 2.9 dBmV 40.6 dB 0 0
3 Locked QAM256 35 615000000 Hz 3.7 dBmV 39.8 dB 0 0
4 Locked QAM256 36 621000000 Hz 3.8 dBmV 40.4 dB 0 0
5 Locked QAM256 37 627000000 Hz 4.4 dBmV 40.9 dB 0 0

Upstream:
1 Locked ATDMA 2 5120 Ksym/sec 22500000 Hz 46.5 dBmV


HoundNJ

join:2010-10-08
Denville, NJ

I also had connection problems at between 3PM and about 3.20PM. Call CV and problem cleared by itself when I finnally got Tech support. No know issues in the area.


JoeSchmoe007
Premium
join:2003-01-19
Brooklyn, NY
reply to SHoTTa35

As far as speedtest - try different server, OOL can be overloaded. For instance my ping times to OOL server have been consistenly higher than to TowerStream server in NYC for the past several days.