dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
10369
share rss forum feed

george2020

join:2012-10-26
Laval, QC
reply to TSI Jonathan

Re: Quebec Cable - Slow Speeds (vCable)

I am back at slow speeds
Last reading was 3.5 MBA download

george2020

join:2012-10-26
Laval, QC
reply to TSI Marc
Speeds are getting slower again
Last reading was 5 minutes ago at 3.29mbs download
When are you planing to fix this problem once and for all


ghostly57

join:2011-08-22
QC, Canada
said by george2020:

Speeds are getting slower again
Last reading was 5 minutes ago at 3.29mbs download
When are you planing to fix this problem once and for all

No problems here in Gatineau... I don't know what you're seeing guys...



I'm on 8/1 btw.


Strike3

@teksavvy.com
reply to TSI Andre
Slow and crappy again.

Youtube videos buffering forever, Usenet not getting higher than 1.5MB/s.

What is going on?

Hemish

join:2012-05-31
Riviere-Du-Loup, QC
reply to TSI Andre
I'm also not getting the best speeds but it's not as bad as it was just before the upgrade.

I have a different issue today. My pings seem good but everything takes a lot longer to resolve than normal.

xgmranti

join:2005-10-31
Almonte, ON
kudos:1
Gatineau...



Usenet is slow but that's probably good old astraweb Sundays.
Expand your moderator at work

Pat_Qc

join:2012-11-05
reply to george2020

Re: Quebec Cable - Slow Speeds (vCable)

Same here, getting slower and slower again
What is it this time???

jezzy

join:2011-10-14
Vaudreuil-Dorion, QC
same here, was 30/2 and now max 5MB/sec.. upload is fine at 2MB though. ping at 40..


ghostly57

join:2011-08-22
QC, Canada
Guys (and/or girls), I don't know what problem you're having because I'm doing juste fine here in Gatineau. Maybe subs on the faster tiers only are getting slow speeds.


george2020

join:2012-10-26
Laval, QC
Maybe it is Time to put a complaint to the CRTC


gatineaugirl

@teksavvy.com
reply to TSI Andre
slow speeds started tonight around 9. at 10 it as between 11-5mbps.

Just tested twice and got this




Hoping that this doesnt turn into a month-long issue again. If issue continues will call to troubleshoot.

(didn't sign in but im newclienttsi)


hm

@videotron.ca
No issue here on Quebec cable.


TSI Keith
Premium
join:2012-07-09
kudos:5
reply to jezzy
If any of you are still having problems with the speeds please post in the direct forum here: »TekSavvy Direct and we can look into this further.

Thank you,
Keith
--
TSI Keith (E-Services) - TekSavvy Solutions Inc.
Authorized TSI employee ( »TekSavvy FAQ »Official support in the forum )


aah

@videotron.ca
said by TSI Keith:

If any of you are still having problems with the speeds please post in the direct forum here: »TekSavvy Direct and we can look into this further.

So teksavvy can tell them once again, they bought an "up to" service?

I used to wonder how Bell employees could sleep at night. Now I wonder the same about teksavvy employees.


TSI Martin
Premium
join:2006-02-23
Chatham, ON
kudos:33

1 edit
Due to us having an Aggregated service with Videotron, if slow speeds were the case, then all users across the Videotron footprint that use our service would have the same problem.

From the looks of this thread, it doesn't seem like it's wide spread everywhere. Has Videotron started to do maintenance recently?

Cyborg994

join:2005-04-18
Montreal, QC
reply to aah
There is no up to bulls*** on cable. You are supposed to get what you pay for (copper length has no impact on line speed with cable, as it does with DSL). There was a Teksavvy issue up to a few weeks ago, that they were aware of and working on, and is now fixed.

I assume that Teksavvy is asking this question so they can investigate node-level (local to a specific area) congestion, which does happen sometimes on cable. Since Teksavvy does not manage this part of the network, they need feedback from consumers to detect and have Videotron fix this kind of problem. As I just said, they have no visibility on these issues directly.

So instead of giving crap to Teksavvy over this kind of request, please try helping them helping you. They need this information (the address of users) to inform Videotron of the issue and engage them to fix it. BTW an issue like that affects users whichever ISP they are using (odds are Ebox and Videotron users have the same problem), personally I trust Teksavvy more to get this resolved then Videotron customer services drones...

- Cyb


Kev
TekSavvy.com
Premium
join:2005-06-12
canada
wtf is happening with the Cable in Montreal... speed up and down from 3Mbps to 0Mbps... DEAD reboot. same shit!
--
Teksavvy.com + 300GB Bandwidth awesomeness!

frosted

join:2012-01-25
h0h0h0
I don't know, every page I go to takes like 15 seconds to load, everything is slow as hell.

The latency seems to be alright though.


GOTEKKY_JP

join:2005-12-12
Saint-Laurent, QC
reply to TSI Andre
I thought I was going nuts, latency is normal but my SSH session is painfully lagging.


TSI Martin
Premium
join:2006-02-23
Chatham, ON
kudos:33
reply to TSI Andre
Seems like a lot of users are saying they are having slow speeds. I've check & our pipes are in working order & Videotron confirms no Outage. But I do believe there is something up otherwise we wouldn't have so many users saying so.


Rickkins

join:2004-04-05
Mtl, Canada
Add me to the list. Was rock solid earlier... right now I've got trouble connecting to just about every page, & speed is down to about half.


RMerlin

join:2009-10-09
Montreal, QC
reply to TSI Martin
Same issues here. Everything fine on the DSL line, but the cable line at work (and the one I have at home as well) are showing high rates of packet losses when doing a traceroute.


RMerlin

join:2009-10-09
Montreal, QC
If it can help you pinpoint it...

-----
Tracing route to www.speedtest.net [74.209.160.12]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms 1 ms 1 ms stargate [192.168.10.1]
2 8 ms 7 ms 9 ms 10.245.197.193
3 16 ms * 15 ms 69-165-174-202.dsl.teksavvy.com [69.165.174.202]

4 * 43 ms 16 ms 69-165-174-202.dsl.teksavvy.com [69.165.174.202]

5 15 ms 18 ms 24 ms 10gigabitethernet4-3.core1.tor1.he.net [216.66.36.97]
6 30 ms * 30 ms 10gigabitethernet7-3.core1.chi1.he.net [184.105.213.150]
7 51 ms 54 ms 50 ms 10gigabitethernet3-2.core1.den1.he.net [184.105.213.86]
8 84 ms 82 ms 91 ms 10gigabitethernet3-4.core1.sea1.he.net [184.105.213.41]
9 87 ms 83 ms 85 ms six.netriver.net [206.81.80.160]
10 82 ms * 80 ms static-74-209-160-12.lynnwood.netriver.net [74.209.160.12]

Trace complete.
-----


TSI Martin
Premium
join:2006-02-23
Chatham, ON
kudos:33
reply to TSI Andre
OK guys, we've found a problem. We are now aware & our NOC is working with Videotron to fix it.

Hopefully everything will be fixed shortly.

Thanks for you patience.

Martin
--
TSI Martin (Escalations / Social Media) - TekSavvy Solutions Inc.
Authorized TSI employee ( »»TekSavvy FAQ »Official support in the forum )
Follow me on Twitter : @TSIMartin


GOTEKKY_JP

join:2005-12-12
Saint-Laurent, QC
reply to TSI Andre
Not sure if I'm speaking too quickly but it appears to be ok now. No packet loss in the last few traces.


saduser

@teksavvy.com
reply to TSI Andre
Same here. Something fishy going on. Latencies are fine, but TCP traffic is being throttled. My interactive sessions are almost useless today.

Atwater / Montreal


Kev
TekSavvy.com
Premium
join:2005-06-12
canada
Reviews:
·TekSavvy Cable
reply to TSI Martin
said by TSI Martin:

OK guys, we've found a problem. We are now aware & our NOC is working with Videotron to fix it.

Hopefully everything will be fixed shortly.

Thanks for you patience.

Martin

Thanks Martin.
--
Teksavvy.com + 300GB Bandwidth awesomeness!


Rickkins

join:2004-04-05
Mtl, Canada
reply to TSI Martin


TSI Martin
Premium
join:2006-02-23
Chatham, ON
kudos:33
Are you saying things are fixed?