dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
545
share rss forum feed


smokey92070

@direcpc.com

[HN7000S] 117w 1090

Anyone else on 117w 1090 seeing an increase of web acceleration and DNS acceleration errors the last few days? My HN7000s has had more than usual DNS problems making reload of pages an necessary.



Ar5s7

@direcpc.com

I'm on 113W 990, and have had red Xs down the board on DNS Acceleration [N] for a few days now. It started one night, and that night I became completely unable to use the internet...couldn't connect to anything, though the system status indicated that I should have been able to. Since then, despite the constant red Xs, browsing has been working more than not, but I am reloading often. Web acceleration hasn't really been a problem.



wa5sox1

join:2007-07-09

1 edit
reply to smokey92070

I'm on 93W, 1272, and had the Red X's in DNS Acceleration {N},. triggered by 'Timed Out DNS Queries' start Saturday around Midnight Eastern. Wasn't able to browse anywhere. ... If I left system alone, everything in Diagnostics was green. When trying to browse, the Red X's would appear. ... A few hours later, browsing returned, but still the reds in 'DNS Acceleration {N}. ... It's gotten better, but they do still appear and I have to reload.

Edit to add: When unable to browse, I wasn't able to ping any sites, however I could ping the NOC Router address (Gateway) with no loss and pings well under 700 ms. ... Definately a NOC issue.



gwalk
Premium
join:2005-07-27
West Mich.
reply to smokey92070

Same issues here on 91 W 985



krwest

join:2006-01-14
Lake, MI
reply to smokey92070

117w 1050 surf or load home page. Used dial up to get here, then disconnected and back to Hughes. Came back here but not home page. Mail is working.
--
Hughesnet/isp.com/HN7000/Satmex5/1050,3 desktops( 1 XP,2 Vista) ,3 laptops,static dish,1 portable dish



wa5sox1

join:2007-07-09
reply to smokey92070

Just happened again 93w, 1272, at exactly 5 Eastern. No browsing but slowly coming back. ... 40 minutes of DNS Acceleration {N} ... though 'might' be clearing up now.
--
G25(93W)/1247H-H/SOHO/.98 2Wt/Gateway 66.82.159.144


pvtpilot94
System
Premium
join:2001-11-23
Bucyrus, OH

1 edit
reply to smokey92070

I'm on 99W 1110 and have noticed more and more DNS Acceleration[N] and Uplink Queuing X's in the diagnostic screen lately.
Also getting this error as well ..Error (504) - Suspected Satellite Link Outage.
Weather here is fine



Just Rachel
occasional optimist
Premium
join:2003-07-10
reply to smokey92070

I'm on 117 West 1050. Mine has been messed up all afternoon. Wouldn't load anything, then I shut down for a while. Now it's loading secure sites only.



gwalk
Premium
join:2005-07-27
West Mich.
reply to smokey92070

91 W 985. All the lights on, no connections from 5 to just after 6 pm, then only some pages would load.



Ar5s7

@direcway.com
reply to smokey92070

113W 990: Was again unable to load pages yesterday for a period of time...started at 4:59PM Eastern according to a chat log where I mentioned it. I didn't try again until 6:50PM Eastern, and by then it was working again.

Forgot until I saw it mentioned, but I know that the first time it happened several days ago, I was also unable to ping any sites.