dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
659
share rss forum feed


deke40
Premium
join:2003-01-23
Texas

MSE Starting Red

Has anybody else had the MSE staying red for a short time on boot up problem in the last week or so?

Vista Home Premium-IE9


dandelion
Premium,MVM
join:2003-04-29
Germantown, TN
kudos:5
Reviews:
·Comcast
This is not Vista so MAY not help but thought I would post this thread anyway. »answers.microsoft.com/en-us/prot···b6288f6a


poppster
Tell the truth and then run.
Premium
join:2003-12-23
Midwest
kudos:1
reply to deke40
It will stay red until all modules are loaded. This is normal.


Dustyn
Premium
join:2003-02-26
Ontario, CAN
kudos:11
reply to deke40
I get that on occasion but on XP32 while it's finishing loading the desktop. It lasts around 5 seconds before turning green.


deke40
Premium
join:2003-01-23
Texas
reply to deke40
Mine use to to do this then after one of the updates it starting green as soon as it came up in the System Tray. I now stays red for a minute or so. Not really worried about it be a safety problem just one of those nagging things.

Thanks for the input.


Bach
Premium
join:2002-02-16
Flint, MI
reply to deke40
Yes, I've had the same experience on one machine (running Windows 7 Professional) for that past 3 or 4 days. But it eventually goes green.


deke40
Premium
join:2003-01-23
Texas
reply to deke40
After today's updates my MSE is back to starting up green.

This is the same thing that happened some time ago.

Glad to have it back to normal.


citizensin
The Deacon of the Bipartisan Party
Premium
join:2001-06-19
Fayette City, PA
Deke

What version of MSE are you currently running? Just curious.


deke40
Premium
join:2003-01-23
Texas
I actually spoke to soon. This morning was red then green after a minute or so.