dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
4225
share rss forum feed


tmpchaos
Requiescat in pace
Co-Lead Mod
join:2000-04-28
Hoboken, NJ
reply to thinkpad

Re: Has anyone else noticed Google loading slow?

I've noticed that last night, and this morning as well. On here, embedded YT vids aren't loading, or load very slowly.



Wchester2

@optonline.net
reply to thinkpad

Noticing the same thing in Westchester. Most Google sites are unusable. Problem's been going on since yesterday (10/4).

Surprised this problem isn't more widely reported.



IllIlIlllIll
EliteData
Premium
join:2003-07-06
Hampton Bays, NY
kudos:7
reply to thinkpad

its an issue with google.
some of the multiple ip's that google.com resolves to randomly dont respond.


cabletecht

join:2012-06-08
reply to thinkpad

are you guys still experiencing the issue?


Rojo

join:2009-04-14
New York, NY
kudos:1
reply to thinkpad


??
Same problems as everyone. I thought it was the browsers.

Could this account for the crazy YouTube discrepancy on Adele's new song between the Views and the Votes?

root

join:2002-12-11

1 recommendation

said by Rojo:

Same problems as everyone. I thought it was the browsers.

Could this account for the crazy YouTube discrepancy on Adele's new song between the Views and the Votes?

YouTube has a policy that temporarily freezes view counts to verify there is no foul play.

»support.google.com/youtube/bin/a···r=175736


MxxCon

join:1999-11-19
Brooklyn, NY

1 recommendation

reply to Rojo

said by Rojo:

Could this account for the crazy YouTube discrepancy on Adele's new song between the Views and the Votes?

No, it could not account for that.
Watch this video for an explanation of why it's stuck at 302(or times 301 or 300 or 305)

»www.youtube.com/watch?v=oIkhgagvrjI

--
[Sig removed by Administrator: signature can not exceed 20GB]


DAOWAce

join:2006-10-25
Flanders, NJ
reply to thinkpad

Google's problems appear to be resolved.

And in turn, so do mine. »[OOL] Internet having issues after upgrading cable service

This was either a really strange coincidence or OOL had some issues as well.


hagrin

join:2012-10-05
reply to cabletecht

said by cabletecht:

are you guys still experiencing the issue?

Issue resolved as of early this morning. Thanks for looking into this.

frdrizzt

join:2008-05-03
Ronkonkoma, NY
kudos:2
Reviews:
·Optimum Online
reply to anvilsname82

said by anvilsname82 :

If you are using Ad-Block for Firefox, try updating your filter subscription.

It seems to have worked for me.

This post was made not too long after Google resolved the problem. Unless you had an adblock problem, the timing of the increase in speed was just a coincidence for you.

jpr281

join:2006-01-12
Shirley, NY

FWIW, yesterday, I'd say half of the web pages were loading slow for me.

Today, it's back to normal.


cysko

join:2004-11-16
East Moriches, NY

Same here... Yesterday was real slow on many pages, not just Google. Speedtest seemed fine. It's back to normal today.