dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
555
share rss forum feed


TwiztedZero
Nine Zero Burp Nine Six
Premium
join:2011-03-31
Toronto, ON
kudos:5
reply to TSI Gabe

Re: [Cable] [QC] Speedtest to TSI server in Toronto doesn't work

Confirmed, works now
Thank You TSI Gabe


TSI Gabe
Router of Packets
Premium,VIP
join:2007-01-03
Gatineau, QC
kudos:7
reply to TwiztedZero
This is fixed


TwiztedZero
Nine Zero Burp Nine Six
Premium
join:2011-03-31
Toronto, ON
kudos:5
reply to ghostly57
Yep noticed that too here in Toronto, TSI Speedtest "Latency Test Error" the past coupple of days. Been using Nexicom, myself, for the time being.

I usually run a test on TSI then on Nexicom and average them as my "results". Of course its quite variable depending on node, time of day, and which way and stregnth of the particular wind blowing...
--
You see there is only one constant. One universal. It is the only real truth. Causality. Action, reaction. Cause and effect.
Twitter:Merv Chat:irc.teksavvy.ca


sbrook
Premium,Mod
join:2001-12-14
Ottawa
kudos:13
reply to TSI Martin
To be honest, I get a better ping to the Nexicom server in Toronto than the TSI server and get a more consistent result.


TSI Martin
Premium
join:2006-02-23
Chatham, ON
kudos:33
reply to ghostly57
We've taken note of this & are looking into it.

Regards,
Martin


Mike2009

join:2009-01-13
Ottawa, ON
kudos:3
reply to ghostly57
I get the same message on DSL in Ottawa.


ghostly57

join:2011-08-22
QC, Canada
reply to Xuhum
said by Xuhum:

"This error message means that the test was unable to load the latency test file on the server."
»wiki.ookla.com/troubleshooting#latency_error

So TSI needs to fix something on their speedtest server.
You can use »speedtest.teksavvy.com/ for now though.
pingtest.net for pings.

Thanks for the tip!


jonana

join:2000-08-05
Saint-Laurent, QC
reply to ghostly57
Same thing for me, here in Montreal (DSL) !

Xuhum
Premium
join:2007-10-05
Canada
reply to ghostly57
"This error message means that the test was unable to load the latency test file on the server."
»wiki.ookla.com/troubleshooting#latency_error

So TSI needs to fix something on their speedtest server.
You can use »speedtest.teksavvy.com/ for now though.
pingtest.net for pings.


DragonSpyre
Premium
join:2009-05-20
Aurora, ON
reply to ghostly57
Same thing here as well


evil_gusgus

join:2008-04-14
London, ON
reply to ghostly57
I also get the same thing with TSI cable in ontario.


ghostly57

join:2011-08-22
QC, Canada

1 edit
Click for full size
I am unable to do speed tests to TSI's server in Toronto. It works fine on the other servers, however TSI's gives me the error on the screenshot above. It have tried several times today. It stopped working sometime last week. Can anyone help me troubleshoot that? Is anyone having the same problem?