dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
10
share rss forum feed


Ohioblue

@mycingular.net
reply to cyberwiz1994

Re: OK Exede

Also in ohio same issue. Just started yesterday. Noticed first just logging into facebook. Youtube or any site like that is great.



n1581j

@184.21.15.x

Just another thought which raises a question.

"I was doing a Google search of; "dns problems at Exede". Google search's being non-secure, work!

I found one post referenced and clicked on it to see more information. It took me to Wildblue's own forum. Didn't even know they had one. Never went to the WB site in over 3 years.

Anyway, thats not the point. What is, is a message popped up saying my IP address was "denied" access to this site. Not me, my IP address because being a regstered user with a login and password to Wildblue I should be able to login. In this case it wouldn't let me login nor get past "my IP is denied", before falling over. Is this a clue to the problem I ask myself


DrStrangLov

join:2012-03-28

said by n1581j :

wouldn't let me login nor get past "my IP is denied"

If using a program like Opera in Turbo mode, there's a good chance Wildblue's site, like many other web sites (forums, etc) have locked down Opera's IP addresses.

Can you list ten sites that can not be accessed? Full URL, pls!

Is it consistent, always happening?


eyenthesky

@ptd.net

I'm in NE PA...same problem here. Cannot load secure sites- gmail, yahoo mail, netflix, etc. Once it's https, it times out.


DrStrangLov

join:2012-03-28

said by eyenthesky :

Once it's https, it times out

I heard recently, if using Windows, to open up your Network Connection box. Then when server not found message happens...Click on "Disable this network device." Then wait about 5 seconds, and click on "Enable this network device". And try again.

I've never heard of "https" only events, as in all of them don't come up.

Did you try Opera in Turbo mode?

DrStrangLov

join:2012-03-28
reply to eyenthesky

said by eyenthesky :

secure sites- gmail, yahoo mail, netflix, etc. Once it's https, it times out.

From another post, dump all of your cookies; my browser is configured to dump them all, including LSOs, when closed.


n1581j

@184.20.38.x

I have cleared/deleted/disallowed cookies multiple times daily

A virgin build also, never having connected previously doesn't have cookies either 1st or 3rd party.

I did this early am about 4.03am exactly manage to get to the Wildblue forum, again it wouldn't allow me to do anything except read, no login, no post.


DrStrangLov

join:2012-03-28

said by n1581j :

I have cleared/deleted/disallowed cookies multiple times daily

1. All Check Marks Green Here: »192.168.100.1

2. Windows Seven in DOS box:

a. ipconfig /flushdns

b. Try a site that does not work

c. If site does not come up, use this command:

ipconfig /displaydns

Can you copy/paste results here? Upper left corner, click on it, go to Edit---Select All---Enter Key...then paste in notepad.