dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
12
share rss forum feed


DataRiker
Premium
join:2002-05-19
00000
reply to Darknessfall

Re: New U-Verse HSI install jitter issues

said by Darknessfall:

@DataRiker
Look at my pings above. I'm on VDSL2 with only 25ms from CT to NY. Maybe I was just lucky O_o?

Very lucky.


Darknessfall
Premium
join:2012-08-17
kudos:5

That's also on wireless with 3.5 bars :P.


WhyMe420
Premium
join:2009-04-06
kudos:1
reply to DataRiker

Guess I was "lucky" too.




...or it could be the fact that the technology is in fact capable of lower pings. People just complain about the interleaving because it hurts their e-penis.

(Though U-verse doesn't always have the best routing, which can contribute to higher latency as well, so I guess I am "lucky" in that aspect.)

profane

join:2010-10-10

Yea...you are lucky. Have a look at this without doing this


Nuckfuts
Premium
join:2003-10-18
Joliet, IL



It could be bad routing from your area. This is what I got. Have you done a trace route?



DataRiker
Premium
join:2002-05-19
00000

40 to 50 ms is very typical of uverse. I've put in hundreds and I've actually never seen a sub 30 ms ping. So take from that what u will.

They use different fiber cards in some areas so that would probably explain some of the discrepancy.


profane

join:2010-10-10
reply to Nuckfuts

said by Nuckfuts:

It could be bad routing from your area. This is what I got. Have you done a trace route?

Yes, it's hit or miss with those. Sometimes they're decent, sometimes they're really craphouse. There's even been a couple times where it would time out on the RG.