dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
25
share rss forum feed


cleanaudi

@rr.com
reply to cleanaudi

Re: [TWC] TW Internet Ultra 50/5mbit getting only 1mb/sec Usenet

So I've talked to TimeWarner they claim nothing is being capped.

I have two seperate TimeWarner connections here at home (a 50/5 and a lower one) and both don't work correctly.

At the office, I have TimeWarner as well, yet it seems that one is fine (I haven't tested a download there but I did the following):

Go to: »www.giganews.com/performance.html

Under Newsgroup Download Speed Test click on Test. If testing keeps blinking yet nothing else happens then something is being blocked. At work when I do this it actually works, but at home with 50/5 it just keeps blinking meaning there is some sort of block to the servers happening by TimeWarner.

I even had Tier 3 tech support go to that website and attmept the same thing and it seems his connection to the speed test was blocked as well. This is not a Usenet server provider issue, instead this is definietly a TW block/cap UGh

delar

join:2004-04-20
Honolulu, HI

1 recommendation

said by cleanaudi :

Go to: »www.giganews.com/performance.html

Under Newsgroup Download Speed Test click on Test. If testing keeps blinking yet nothing else happens then something is being blocked. At work when I do this it actually works, but at home with 50/5 it just keeps blinking meaning there is some sort of block to the servers happening by TimeWarner.

I noticed the same yesterday. The Giganews speed test just sits there and does nothing but blink "testing" at me.

What's really weird though is that I just tried to d/l something and it came down at full speed. But for 2 weeks straight up till just now it was slow. Strange timing. Will check again in the a.m.


antdude
A Ninja Ant
Premium,VIP
join:2001-03-25
United State
kudos:5
Reviews:
·Time Warner Cable
said by delar:

said by cleanaudi :

Go to: »www.giganews.com/performance.html

Under Newsgroup Download Speed Test click on Test. If testing keeps blinking yet nothing else happens then something is being blocked. At work when I do this it actually works, but at home with 50/5 it just keeps blinking meaning there is some sort of block to the servers happening by TimeWarner.

I noticed the same yesterday. The Giganews speed test just sits there and does nothing but blink "testing" at me...

Same here on two different ISPs (my TWC's 10/1 and my friend's FIOS) with my Giganews access.

Did you guys ask Giganews Support about the speed tests?