dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
4518
share rss forum feed


Tornado15550

join:2012-12-16
Canada
Reviews:
·TELUS

Actiontec V1000H Router Config Page-400 Bad Request Error

Hey guys, whenever I access 192.168.1.254, sign in, and try to browse the configuration pages, I get a 400 bad request page
Pic:


How do I fix this?
Rebooting the router didn't help.
Note that this occurs on multiple pages in the configuration.
I'm running the latest official, unmodified firmware (31.30L.57) on the Actiontec V1000H.
Thanks.

mnorton_edm

join:2005-09-19
Grande Prairie, AB
I get that lots in Firefox. I just use Safari instead and it works.


Tornado15550

join:2012-12-16
Canada
Reviews:
·TELUS

1 edit
But this occurs on chrome as well as Firefox (and IE10 on Windows 7).
It has also occurred on safari on the iPhone.

Oh also, on IE10 on Windows 8, whenever I try to go to the router config page, it creates a search result on bing. Why won't it take me to the config page when I enter "192.168.1.254"?

a9

join:2005-04-10
reply to Tornado15550
My router is doing the exact same thing and has done so since day one.

I was literally coming here to post about it and this was already up!

SO FRUSTRATING. Can't forward any ports at all.


Tornado15550

join:2012-12-16
Canada
reply to Tornado15550
Anyone from TELUS care to explain why this is happening and how to fix this?
I noticed this a couple weeks ago, and it has been recurring since (initially everything was fine).
Also, resetting the router to default settings didn't help either.

Mumbles84

join:2013-03-26
Port Hardy, BC
reply to Tornado15550
yes mine has started this recently too and the tech and root passwords no longer work. except mine now says "You have no right to access this page" gonan have to find a copy of firmware and get the passwords again or wait till a telus employee leaks them,.

Gardener
Premium
join:2006-10-19
Burnaby, BC
reply to Tornado15550
When you get the "bad request" page, just click reload and the correct page will appear. This always works for me, in Firefox.


Tornado15550

join:2012-12-16
Canada
I know, but it's quite a pain. This sort of thing shouldn't be happening in the first place.


Cartel
Premium
join:2006-09-13
Chilliwack, BC
kudos:2
reply to Tornado15550
Don't get this error if I use IE8


kowtowner

@telus.net
reply to Tornado15550
Just recycle the page that should work.