dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
500
share rss forum feed


Kraphty
Lost In Translation
Premium
join:2002-10-14
Campbellsville, KY

1 edit

SB6121 problems please help.

Click for full size
sig
Click for full size
log
Click for full size
fw
Click for full size
status
Click for full size
signal
Click for full size
config
Click for full size
help/firmware
I am ready to switch modems or providers but am afraid my issues will not be solved.

Signal levels appear fine from everything I have read but I never bond more than 1 channel down and 1 channel up. I am supposed to be provisioned on the local Blast Plus package (30Mbps) but these screenshots were taken from when I was provisioned with the Performance tier.

I have provided the text portion of this message in a PM to ComcastLarry but am hoping that someone might know some troubleshooting steps that might help while I am waiting for his reply.

Thanks in advance.

Edit:

Updated screenshots and removed old text copy.

andyross
Premium,MVM
join:2003-05-04
Schaumburg, IL
Everything is from November. Any change recently? Does a reboot give multiple channels?

It's possible you are in an area that hasn't updated to DOCSIS 3 yet. Your signals look fine otherwise. It looks like it has the correct config file.


Kraphty
Lost In Translation
Premium
join:2002-10-14
Campbellsville, KY
The only change is I was "upgraded" by the CSR to the next tier the last time I called and complained.

All the behavior (bonding channels, T3/T4 timeouts, poor quality) is exactly the same. I can get some updated screens tonight.

Our Docsis 3 "upgrade" has been "in progress" since a month or so before I started having problems.