dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
1923
share rss forum feed

Mac973

join:2009-05-18
West Orange, NJ

Remote DVR Not Working

I have been having problems the last few days with Remote DVR not working. I tried from the mobile app and from the Verizon website. I'm able to select the show in both places, but when I click 'Record Show' I get a message "STB Not Responding". Has anyone else had this problem?

hubrisnxs

join:2009-12-30
Fountain Valley, CA
kudos:2
I think other users have said that the Remote DVR and the Caller ID on TV use the same backend stuff. So when you do the caller ID troubleshooter, that means that you are fixing both.

So try going to menu>customer support>in home agent>caller ID troubleshooter.

let it do it's thing, and then try again.

nyrrule27

join:2007-12-06
Howell, NJ
unplug the power to the box, leave it unplugged for 30 seconds, plug it back in. hit the power button on the front of the box and wait about 2-3 mins. then try it again. if not call into tech support it can be checked

Mac973

join:2009-05-18
West Orange, NJ
said by nyrrule27:

unplug the power to the box, leave it unplugged for 30 seconds, plug it back in. hit the power button on the front of the box and wait about 2-3 mins. then try it again. if not call into tech support it can be checked

Yeah, I tried the STB Reboot option under Customer Support and that solved the problem.


NY LL

@verizon.net
Just for any others out there with this problem -- I had the same problem, that wasn't resolved by a STB reboot. I got a tech on the phone who was kind enough to look into this for me, and she wound up calling me back and letting me know there was a 'protocol' issue with the STB. (Apparently, it was using an older protocol).

Anyway, she adjusted something from her end, and problem was resolved successfully. So VZ techs can definitely help, and mention the protocol issue if they are having a problem recognizing it.

navyson

join:2011-07-15
Upper Marlboro, MD
reply to Mac973
said by Mac973:

said by nyrrule27:

unplug the power to the box, leave it unplugged for 30 seconds, plug it back in. hit the power button on the front of the box and wait about 2-3 mins. then try it again. if not call into tech support it can be checked

Yeah, I tried the STB Reboot option under Customer Support and that solved the problem.

Perfect. My remote DVR has not reworked for awhile and I dreaded having to call Verizon.

I just did the STB Reboot option under the customer support tab on the menu and now, it works.

Great. My remote DVR option stops working very frequently. When I had Directv, I don't remember ever having this problem.