dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
11
share rss forum feed

zzee

join:2011-09-05
reply to MrMazda86

Re: [DSL] TekSavvy + Netflix = NOT GOOD

Looks like routing/ip config issues at your end


MrMazda86

join:2013-01-29
Kitchener, ON

If that's the case, why does this only happen from about 6pm on, yet in the mornings when I get up, everything is fine and it works no problem, including the ping?


zzee

join:2011-09-05

The images you put pointing toward config errors at your end


daboom
Premium
join:2001-12-16
Oshawa, ON
reply to MrMazda86

Sounds like ur getting hit with the known bell/tsi congestion some are complaining about. They will be tweaking some stuff this week to help with this. as mentioned in this thread.
»Changes in Bell AGAS network

You can always try reconnecting your pppoe perhaps a few times to see if that helps.
--
Come join us on EFNET irc.teksavvy.ca #teksavvy for live chat
Java Chat back online @ »teksavvy.kicks-ass.net


MrMazda86

join:2013-01-29
Kitchener, ON

said by daboom:

Sounds like ur getting hit with the known bell/tsi congestion some are complaining about. They will be tweaking some stuff this week to help with this. as mentioned in this thread.
»Changes in Bell AGAS network

You can always try reconnecting your pppoe perhaps a few times to see if that helps.

That could be possible... I'm wondering if anyone at TSI can shed some light on this to confirm if it's just congestion, or if there's a deeper rooted issue here?

Seriously though... What's up with this TSI?