dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
726
share rss forum feed


mau108
Mau
Premium
join:2001-10-07
Thornhill, ON

[Voip.ms] Anyone down?

Can't access the website control panel and I just finished configuring my obi202 and it won't register to my voip.ms. GV works fine.



XCOM
digitalnUll
Premium
join:2002-06-10
Spring, TX

no issues here.
using dallas.
I can log in to the site just fine.
--
[nUll@dcypher ~]$


VapourTrails

join:2010-03-30
canada
reply to mau108

No problems (Seattle)


rudeboy24

join:2002-10-14
Welland, ON
reply to mau108

no problems here im using Montreal.


H_T_R_N
Premium
join:2011-12-06
Valencia, PA
kudos:1
reply to mau108

NY is up from PA


lilarry
Premium
join:2010-04-06
reply to mau108

No problems with servers but I have had some intermittent difficulty the past couple of days logging on to the portal using Chrome. I get a blank screen with just the GoDaddy security logo on it. No problem using Explorer. I thought it was just me. Try loggin on with Explorer (or a diiifferent browser than the one you're using) and see what happens.


fparker

join:2008-04-28
Scarborough, ON

I had same issue yesterday using Chrome. I didn't try other browser. So not just OP.



mau108
Mau
Premium
join:2001-10-07
Thornhill, ON
reply to mau108

after a bit I was able to login. At home I use Firefox.

Expand your moderator at work


Montreal DSL

join:2011-02-02
Montreal-DSL
Reviews:
·TekSavvy Cable
reply to lilarry

Re: [Voip.ms] Anyone down?

said by lilarry:

I have had some intermittent difficulty the past couple of days logging on to the portal using Chrome. I get a blank screen with just the GoDaddy security logo on it. No problem using Explorer. I thought it was just me. Try loggin on with Explorer (or a diiifferent browser than the one you're using) and see what happens.

Same here for the last week, now seems to be ok ..

Just for the last 2 days my outgoing calls are cut off after 32 seconds ... Any idea hay can it be?


Montreal DSL

join:2011-02-02
Montreal-DSL
reply to mau108

Not voip.ms issue.

It was my router! I change it with another modem TP-LINK TDWDR3600 and all works well now!