dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
2257
share rss forum feed


jaynick
lit up
Premium
join:2001-02-06
Sterling Heights, MI
kudos:2
Reviews:
·Comcast

[FP-Ops] Any idea?

Foldy 1 blade 4(smp) comes up with this error every 3 or 4 WU's lately.
[15:28:49] - Preparing to get new work unit...
[15:28:49] Cleaning up work directory
[15:28:49] + Attempting to get work packet
[15:28:49] Passkey found
[15:28:49] - Connecting to assignment server
[15:28:50] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[15:28:50] + Couldn't get work instructions.
[15:28:50] - Attempt #1 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[15:29:04] + Attempting to get work packet
[15:29:04] Passkey found
[15:29:04] - Connecting to assignment server
[15:29:05] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[15:29:05] + Couldn't get work instructions.
[15:29:05] - Attempt #2 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[15:29:26] + Attempting to get work packet
[15:29:26] Passkey found
[15:29:26] - Connecting to assignment server
[15:29:27] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[15:29:27] + Couldn't get work instructions.
[15:29:27] - Attempt #3 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.
[15:29:57] + Attempting to get work packet
[15:29:57] Passkey found
[15:29:57] - Connecting to assignment server
[15:29:57] + No appropriate work server was available; will try again in a bit.
[15:29:57] + Couldn't get work instructions.
[15:29:57] - Attempt #4 to get work failed, and no other work to do.
Waiting before retry.

It does this forever if I don't use the fix from the folding forum that says to:
Stop client
Delete:
unitinfo.txt
queue.dat
myfolding.html
work folder
restart client.
Then it works well for 3 or 4 times then happens again. I suspect something is getting corrupted, possibly HDD failure? I ran a mfgs. test and came up good. CPU temps seem ok, in the 50's C.


alphapointe
Don't Touch Me
Premium,MVM
join:2002-02-10
Columbia, MO
kudos:2
Reviews:
·Socket Internet ..
I've had network issues cause this... you might check network cabling between the blade and your switch/router, and consider a possible NIC failure. If the blade is one of the Dell machines (I didn't look at the blade inventory), they have been known to have onboard NIC failures... both f2b1 and f2b4 have PCI NICs for that reason (1 is dead, and 4 was flaky).

just my 00000010 bits...
--
"When the hammer drops, the bullshit stops"


jaynick
lit up
Premium
join:2001-02-06
Sterling Heights, MI
kudos:2
Reviews:
·Comcast

2 edits
Doesn't seem to be network or internet connectivity as I did check that at 1st and can always access it with logmein from my laptop and can access the internet with it for other things. It seems according to the log that it connects with the server, just can't pull another WU. But I do suppose next time I could throw in a pci nic I have laying around to see. Btw, it also runs a GPU client which has no problem. It is a machine I built about 4 yrs. ago. I figure if the GPU client, blade 5 has no issues it must not be connectivity but something related to smp client taking a dump.

Edit: I remember that issue with F1B1 a couple times and remember an issue with Eset NOD32 being a culprit. F1B1B2 and F1B4B5 are windoz machines(damn windoz) and are running Eset for protection. Both machines were updated to the new version recently of Eset so the FAH clients needed to be added to the exclusion list of protocols for web access and scanning. That light bulb just came on.
BTW, how's the weather there?


alphapointe
Don't Touch Me
Premium,MVM
join:2002-02-10
Columbia, MO
kudos:2
Reviews:
·Socket Internet ..
I forgot that was a winblows box with a GPU as well... Agreed that it's probably not the LAN...

I don't know anything about NOD32, so I'm not much help there...

It's muggy and 72 here now, with storms moving in tomorrow (may be severe, so I haven't turned the foldy blades back on yet)... also, it's 84 in my apartment... We'll be working on the chiller tomorrow morning, filling the cooling tower, and preparing to bring the A/C online. It'll take 8 hours just to fill the condenser water loop and cooling tower, so it won't be soon enough...
--
"When the hammer drops, the bullshit stops"