dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
342
share rss forum feed

lens300

join:2004-04-13
Thorold, ON

Down as 12 am

Everything on the modem looks good but service just stopped at 12 am. I've only had service back after being off for 3 days.

I'm in thorold, ont



Barry

join:2008-11-04
Burlington, ON

Me too at the same time in Burlington. Cogeco doing maintenance again?


lens300

join:2004-04-13
Thorold, ON

Must be. At least it doesn't look like the same thing I had last time.



Barry

join:2008-11-04
Burlington, ON

Back up now.



rocca
Start.ca
Premium
join:2008-11-16
London, ON
kudos:23

1 edit
reply to lens300

We're showing an issue for about 15 minutes, still in the middle of investigating. More details shortly...

edit: Confirmed restored 12:35, started 12:20. Don't have details to reason yet, other than all our links to Cogeco stopped passing traffic during that time (ie links physically up but no traffic).

edit: 1:01am, down again. We're on it...


lens300

join:2004-04-13
Thorold, ON

Mine just came back online.



rocca
Start.ca
Premium
join:2008-11-16
London, ON
kudos:23
reply to lens300

Updating in »Cogeco area outage



Avr

@rogers.com
reply to lens300

Internet out in hamilton as well.



Niiagara

@rogers.com
reply to lens300

Still going on and off



rocca
Start.ca
Premium
join:2008-11-16
London, ON
kudos:23
reply to Avr

I believe some areas of Hamilton are a separate localized issue, if you're still have problems after a factory reset give us a call. Thanks.


marka

join:2010-03-10
Fergus, ON
reply to lens300

I went down as well in Fergus just after midnight, it's the 4th time since the 10th and always either right at midnight or just after.
--
semper ubi sub ubi