dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
626
share rss forum feed


LadyL
Premium
join:2002-09-18
Lorain, OH
Reviews:
·Time Warner Cable

[Help] SpywareBlaster problem

Click for full size
I've been having this problem with SpywareBlaster just recently...
When I open the software and I see that Mozilla isn't completely protected...I endup having to enable Mozilla.
I've had to do this 2x today already...just opened it again...still showing this again, and I did enable All Protection.
My question is...why is this happening now and what can I do to fix this?
--
Lonnie


La Luna
RIP Lisa
Premium
join:2001-07-12
Warwick, NY
kudos:3

1 recommendation

I don't know why it's happening. Maybe contact the developer, he's actually a member here. javacool See Profile.

Also, Spywareblaster forum:

»www.wilderssecurity.com/forumdis···343&f=23
--
The Alien in the White House

21,281 DEADLY TERROR ATTACKS SINCE 9/11



siljaline
I'm lovin' that double wide
Premium
join:2002-10-12
Montreal, QC
kudos:17
Reviews:
·Bell Sympatico
reply to LadyL

Just a guess but based on my experience with the software, it's probably a glitch.
Under quick tasks at the bottom of the program window - disable all protection - then re-enable all protection.
If no joy, report your issue to SpywareBlaster support


LadyL
Premium
join:2002-09-18
Lorain, OH
Reviews:
·Time Warner Cable

3 recommendations

reply to LadyL

I did the link that LaLuna gave me...read everything...tried the suggestion of 'in CCleaner, uncheck in Applications, the Firefox 'Site Preference'.
It worked !
Thanks for the replies. It is much appreciated.
--
Lonnie


Libra
Premium
join:2003-08-06
USA
kudos:1
Reviews:
·Verizon FiOS
reply to LadyL

I get that in the SpywareBlaster in the Standard User Accounts. When I use "run as admin" in a standard user account, that account gets all of the protection enabled (along with the admin account) but I have to use "run as" for the remaining standard accounts to get the protection enabled. (I hadn't realized this until I updated SB in another standard account). I just checked CCleaner and 'site preference' is unchecked.

Glad you got it fixed.

Sincerely, Libra



siljaline
I'm lovin' that double wide
Premium
join:2002-10-12
Montreal, QC
kudos:17
reply to LadyL

Glad you got it back to where you want it to be.



LadyL
Premium
join:2002-09-18
Lorain, OH
reply to Libra

Me too ! Thank you for reply.
--
Lonnie