dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
228
share rss forum feed

wdk23

join:2013-08-15

DNS on the Sagecom f@st

This morning all of my browsers are defaulting to the Bell login page asking for my B1 number and password. I assume I can specify DNS, just checked the router and it's set to automatic. Is there a DNS number I should use instead?


HiVolt
Premium
join:2000-12-28
Toronto, ON
kudos:21
Reviews:
·TekSavvy DSL
·TekSavvy Cable
I'd check if the modem didn't reset for some reason, and your teksavvy login didn't get wiped out from the config...

Normally this happens when there is no login entered. Maybe there was a firmware push and it erased the setting.

The non-bell retail firmware for these things has to come soon. This kind of crap is ridiculous.
--


wdk23

join:2013-08-15
reply to wdk23
How can I tell if the modem reset? My Tektalk works so I must be logged in no?

potato_IT

join:2013-06-20
Gatineau, QC
kudos:1
type 192.168.2.1 username: admin passwrod: admin

go to Settings-> Internet : make sure userid/pw are your teksavvy ones. if they are did you buy your modem used? might be locked to Bell?

edit: and no tektalk doesn't need you to be authenticated.

wdk23

join:2013-08-15
The UID and PWD are not teksavvy, it starts with "sc" I can't see the password.

wdk23

join:2013-08-15
reply to potato_IT
Thanks for your help, replaced the UID/PWD with teksavvy and all is well.

potato_IT

join:2013-06-20
Gatineau, QC
kudos:1
Glad to hear it worked! yeah sometimes stuff will factory reset itself for no reason:P