dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
1726
share rss forum feed

Madtown
Premium
join:2008-04-26
Madera, CA
Reviews:
·Comcast

WNDR3700 problems

Click for full size
I am connected to wifi, but I still get this. How do I fix this?


Tursiops_G
Technoid
Premium,MVM
join:2002-02-06
Norwalk, CT
kudos:1
What type of Internet service do you have? (Cable, Fiber, DSL, etc.?)
Try cycling power on your Modem...

Madtown
Premium
join:2008-04-26
Madera, CA
Reviews:
·Comcast
said by Tursiops_G:

What type of Internet service do you have? (Cable, Fiber, DSL, etc.?)
Try cycling power on your Modem...

I did powercycle the modem and the router a few times and still nothing. I have Cable. I have Comcast internet.


Tursiops_G
Technoid
Premium,MVM
join:2002-02-06
Norwalk, CT
kudos:1
Can you take a screenshot of your WAN settings (under Advanced)?

Madtown
Premium
join:2008-04-26
Madera, CA
Reviews:
·Comcast
reply to Madtown
Click for full size
This one?


Tursiops_G
Technoid
Premium,MVM
join:2002-02-06
Norwalk, CT
kudos:1
Try the Internet Setup wizard page...
Should be set to something like Automatic Configuration/DHCP...

You want to have DHCP Enabled, and anything else like PPPoE, PPTP, L2TP, etc. Disabled.

-Tursiops_G.
--
If You're Unsure, "RTFM"... If You're SURE, "RTFM" Anyway.

rjbasye

join:2000-05-24
Dry Ridge, KY
Reviews:
·VOIPO
·Time Warner Cable
Click for full size
I have the same problem with my WNDR 3700V2. I think it is related to the changes in the genie interface. Weird that it just started a week or so ago.

DanL242
Premium
join:2013-02-04
Port Huron, MI
Same problem here as well. There was a Genie update and that's when I first noticed the issue. Everything seems to be working OK though.

rjbasye

join:2000-05-24
Dry Ridge, KY
The problem has been fixed for me as well. Apparently, it was Genie related and affected most Netgear routers not just the WNDR3700

robman50

join:2010-12-14
Beamsville, ON

1 edit
reply to Madtown
I'm having an issue with my WNDR3700v1. I have an 32GB USB thumb drive formatted in ext3 that is connected to the USB port of the router and the transfer rate sucks.
Any idea how I can make it go quicker than going at the wonderful speed of 2MB/s? On my PC I get speeds of 20MB/s while copying to the same USB device.
Hardware Version WNDR3700
Firmware Version V1.0.16.98NA
GUI Language Version V1.0.0.64