dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
298
share rss forum feed


Kev
TekSavvy.com
Premium
join:2005-06-12
canada

[Cable] Cable downed in Montreal?

Anyone else cable just died at 10:25am Montreal/South Shore?


TSI Andre
Got TekSavvy?
Premium,VIP
join:2008-06-03
Chatham, ON
kudos:24
Hi there,

Nothing reported so far but we will keep an eye.

Thanks,

Andre


Fredtek

join:2009-09-05
reply to Kev
Yes also had a downtime here in north shore of Montreal for about 10 minutes.

richou

join:2011-07-09
reply to Kev
Mine was down as well. It just came back on.


TSI Andre
Got TekSavvy?
Premium,VIP
join:2008-06-03
Chatham, ON
kudos:24
reply to Kev
Hmmm. Looks we are now seeing a few calls from the 514 area code come into queue.

Investigating.


lorio

join:2007-10-24
J8R 0C8
Reviews:
·TekSavvy Cable
reply to Kev
Same here in Gatineau, went down and just came back...

TSI Andre : There has to be something that happened... But unfortunately you are unaware of it...
--
Mario


TSI Gabe
Router of Packets
Premium,VIP
join:2007-01-03
Gatineau, QC
kudos:7
Yes looking at our network graph facing Videotron, something was wrong for about 5-10 minutes...it appears to be back up now...we will follow up.


lorio

join:2007-10-24
J8R 0C8
Thanks Gabe, much appreciated.
--
Mario


Kev
TekSavvy.com
Premium
join:2005-06-12
canada
reply to Kev
It just died this morning at 4:45am I think.

Sent from Nexus 4.

Jack17

join:2008-08-25
Sherbrooke, QC
reply to Kev
Just came back at 5:05 am down for 30 minutes DSL.


alkizmo

join:2007-06-25
Pierrefonds, QC
kudos:1
reply to Kev
said by Kev:

It just died this morning at 4:45am I think.

That's weird.
It is down for me too (west island) and my router said that the connection up time matches the time you said it went down. That means my cable modem reset at 4:46AM and reinitiated the WAN connection to my router.

Odd thing is, the router can get a WAN IP even after rebooting it, but the internet still doesn't work.

I also rebooted the cable modem, it got back "online" and gave my router the same IP. However, still no internet.


TSI Chris K
Premium
join:2013-10-25
Chatham, ON
kudos:2
reply to Kev
Hi Kev,

Is your connection still down or did it come back up yet?

Thanks,
Chris.


TSI Chris K
Premium
join:2013-10-25
Chatham, ON
kudos:2
reply to alkizmo
Hi Alkizmo,

Could you post in the direct thread »/forum/teks···rectsort and I'll take a look into this for you.

Thanks,
Chris.


alkizmo

join:2007-06-25
Pierrefonds, QC
kudos:1
said by TSI Chris K:

Hi Alkizmo,

Could you post in the direct thread »/forum/teks···rectsort and I'll take a look into this for you.

No need anymore. As I was painfully writing a direct support thread on my cellphone, I noticed that MS Outlook (On my desktop) started receiving emails.

It was an odd, but short, down time.

I guess somebody on Videotron's infrastructure was doing maintenance and didn't expect people to wake up at 5AM


TSI Chris K
Premium
join:2013-10-25
Chatham, ON
kudos:2
Thanks for the update.

Glad to hear things are coming back online. Hopefully it was just a brief maintenance

If it does go down again, please let us know!

Chris.
Expand your moderator at work