dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
50359
share rss forum feed

giasone

join:2004-04-23
Austin, TX

1 edit

[BroadVoice] Down?

Is anybody else down? I can't register plus call forwarding always doesn't work either.


montano

join:2001-04-29
Central Cali

1 edit
Working fine in CA.
edit: just a fast busy signal now..... you jinxed me

rnet1

join:2003-10-14
reply to giasone
Yes, my service is out on both lines. Cannot register and voicemail does not pick up.

Test99
Premium
join:2003-04-24
San Jose, CA
kudos:1
reply to giasone
No dial tone. No ring tone on incoming. No simultaneous ring.
--
FWD 50775


BLL9

join:2004-07-12
Encino, CA

1 edit
reply to montano
said by montano:

Working fine in CA.
edit: just a fast busy signal now..... you jinxed me
Ditto in SoCal...fast busy signal, no simul-ring happening.

EDIT: Moments later, it's back up again!

giasone

join:2004-04-23
Austin, TX
reply to giasone
Back up here in Austin using proxy-dca.

yisroel4

join:2004-11-09
Burlington, VT
reply to giasone
Dead in Vermont too.

I pick up the phone and instead of a dial tone, it rings as if I dialed the number already!

Of course, on the "Broadvoice Account Portal" it says:
"Service Notes: There are no service announcements at this time."

I actually emailed them last time this happened and pledged to volunteer time
to update their webpage when an outage occurs.

Something like:

YOUR PHONE IS DEAD, WE WILL HOPEFULLY HAVE IT FIXED SOON.

How long would that take to do!?

Actually, it just rang, I picked up and an incredibly loud sound honked out of the earpiece continuously; my cue to unplug the SPA3k and let it reset.

I did, went back to the phone and...

Broadvoice heaven again.

Now back to your regularly scheduled postings...


montano

join:2001-04-29
Central Cali
reply to giasone
Back up now. Down for about 5 minutes total.

Test99
Premium
join:2003-04-24
San Jose, CA
kudos:1
reply to giasone
Back up here too. Took a reboot of the adapter to get dial tone back.
--
FWD 50775


BLL9

join:2004-07-12
Encino, CA
reply to montano
said by montano:

Back up now. Down for about 5 minutes total.
It occurs to me that without this forum, I wouldn't have even known of the brief outage! Makes me wonder how many outages "fly under the radar." Hey, I guess if I don't notice them, they don't really happen!

giasone

join:2004-04-23
Austin, TX
reply to Test99
I spoke too soon -- back to fast busy here on outgoing, no incoming, but it does appear to be registering.

markhph

join:2001-03-24
reply to giasone
Down in Philadelphia. No dial tone or when you get one, no calls go out when dialed. Incoming callers hear nothing when dialing Broadvoice tel number (dead air).

Test99
Premium
join:2003-04-24
San Jose, CA
kudos:1
reply to giasone
Mine is down again.

»sipsource.com/uptime/ is showing problems on BroadVoice, AT&T, and VoicePulse.
--
FWD 50775

giasone

join:2004-04-23
Austin, TX
I'm not sure how to interpret sipsource at times. My VoicePulse line is up and running right now.

yisroel4

join:2004-11-09
Burlington, VT
reply to giasone
yup.... down again

: (

Cannot even log in to the Broadvoice Account Portal,
their website is down too!

Must be that local number provisioning they are (still) working on.

Test99
Premium
join:2003-04-24
San Jose, CA
kudos:1
reply to giasone
Currently up. But login to the web site gets me this response: "Empty response from Broadsoft."

SipSource's display is a bit confusing. But it appears to show problems with Vonage now too.
--
FWD 50775


burgerwars

join:2004-09-11
Northridge, CA

2 edits
reply to giasone
When I got home this afternoon, the service was up. Now I just noticed the light is out on my TA, and when I dial to my BV phone number it's just dead air for a while then a fast busy. So they're having problems today.

giasone

join:2004-04-23
Austin, TX
reply to giasone
Hmmm ... down again. Getting fast busy on ougoing. Same on incoming when calling from my cell phone.

deliberate
Premium
join:2002-10-25

4 edits
reply to giasone
Click for full size
BV portal is broken as well
»www.broadvoice.com/AccountPortal···?tabid=4

Still broken in southern California at 2050 PDT, where calling BV#s from Sprint or Verizon cell phones and calling BV#s from SBC landlines all give fast busy. Out: Dial tone but dialing gives fast busy.

Sunrocket seems to have been up all day for me, even where SR and BV are in the same 619-342-xxxx group; SR is certainly working now.

Is BV sinking into the mud?

[sigh],
- Don

BV website all-day (when it was working and not giving goofy responses):
"Service Notes
There are no service announcements at this time."

matthoppes

join:2004-12-01
Williamsport, PA
Broadvoice still down at 738AM EDT.... tech support goes to AAT... then I do option 1 and get fast busy... OH MY GOODNESS!

bruce48

join:2001-05-07
Saugerties, NY
reply to giasone
All is ok here in NY, Long Island.
5.3 at 7.55am

matthoppes

join:2004-12-01
Williamsport, PA
Well it works now.. they had me switch the switch I was on! EEK!

MANCHESTER OH-14

matthoppes

join:2004-12-01
Williamsport, PA
Spoke too soon.. it's down again.

giasone

join:2004-04-23
Austin, TX
reply to matthoppes
matthoppes, just curious. What did they have you switch? Outbound proxy change?

matthoppes

join:2004-12-01
Williamsport, PA
Had me switch from 147.135.4.128 to 147.135.20.128.. it worked for about 3 calls.. now it's dead again.

"We're sorry, your call cannot be completed as dialed....MANCHESTER OH-14"

matthoppes

join:2004-12-01
Williamsport, PA
I seem to only be able to make calls to 800 numbers... any numbers elsewhere do nothing... just give me that error.

giasone

join:2004-04-23
Austin, TX

1 edit
Since they had you try a different outbound proxy, you may want to try some of the others:

proxy.dca.broadvoice.com 147.135.0.128
proxy.mia.broadvoice.com 147.135.4.128
proxy.lax.broadvoice.com 147.135.8.128
proxy.chi.broadvoice.com 147.135.12.128

The other day, 'chi' was working for me when none of the other were, but it appeared that something was goofed up in my settings.

I am curious as to what proxy is 147.135.20.128 if anybody knows?

[Edit]
By the way, I just ran some tests from/to cell phone and my BV service seems to be working pretty well at the moment.

matthoppes

join:2004-12-01
Williamsport, PA
I'm thinking that is their main voip server!

[root@smtp3-ha root]# telnet 147.135.20.128
Trying 147.135.20.128...
Connected to 147.135.20.128.
Escape character is '^]'.

SunOS 5.9

login:

[root@smtp3-ha root]# finger @147.135.20.128
Login Name TTY Idle When Where
nathan ??? console 3d Fri 09:56
csp ??? pts/1 8:04 Mon 20:47 70.109.142.149
csp ??? pts/2 5 Thu 00:53 13.convergentnet.com
csp ??? pts/3 7:58 Tue 01:15 70.109.142.149
csp ??? pts/4 15: Fri 11:01 13.convergentnet.com
csp ??? pts/5 7:08 Tue 02:11 70.109.142.149
csp ??? pts/6 7:02 Tue 02:15 70.109.142.149
csp ??? pts/7 7:41 Mon 22:21 70.109.142.149
csp ??? pts/8 6:25 Tue 02:21 70.109.142.149

giasone

join:2004-04-23
Austin, TX
reply to giasone
Yikes -- down hard again. My Sipura won't register on dca proxy.


bigchris
Do Not Shoot The Messenger
Premium,MVM
join:2002-04-29
Leesburg, VA
Mine was registered 5 minutes ago but now is failing.

Perhaps they are restarting service?