dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
9
share rss forum feed


hobgoblin
Sortof Agoblin
Premium
join:2001-11-25
Orchard Park, NY
kudos:11
reply to rizzo777

Re: [TWC] Roadrunner Buffalo NY - Very high packet loss bad ping

There is nothing wrong with your signal that I can see, I dont have a lot of faith in pingtest.net.

Hob


rizzo777

join:2012-09-17
Lancaster, NY

Wow, there is a screen shot of a real time packet loss measure in the game. I consistently lag, there is something wrong for sure. Why would I have 0 PL a while back and no lag to all of a sudden BAD lag?????



hobgoblin
Sortof Agoblin
Premium
join:2001-11-25
Orchard Park, NY
kudos:11
reply to hobgoblin

You running anything else in the Background at the same time?

The ping time for the first hop is immaterial, look at the second one.

Hob
--
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds."
- Ralph Waldo Emerson


rizzo777

join:2012-09-17
Lancaster, NY

No, I just clean installed windows on my machine today, I also tested my other computer, still the same results



Jabbu
Premium
join:2002-03-06
reply to rizzo777

said by rizzo777:

Wow, there is a screen shot of a real time packet loss measure in the game. I consistently lag, there is something wrong for sure. Why would I have 0 PL a while back and no lag to all of a sudden BAD lag?????

If this is recent as of this week, I know the answer.

If you have been having this for 8 mo, then I do not know.