dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
19
share rss forum feed


metalhawk

join:2007-02-06
Nepean, ON
reply to mlord

Re: [Cable] Cable: Anyone still NOT have upstream channel bondin

First, here's my new stats. A few hours after I originally got upstream bonding, my connection went down again for a few hours. Upon coming back, my line stats were very different than what they were before. I'm no expert on this matter, but they look pretty good to me. The SNR could maybe be a bit higher, I suppose, but otherwise I think it's pretty clean.

Channel Frequency Power SNR BER Modulation
1 609.0 MHz 0.3 dBmV 38.0 dB 0.000 % 256 QAM
2 591.0 MHz 1.1 dBmV 38.3 dB 0.000 % 256 QAM
3 597.0 MHz 0.5 dBmV 38.2 dB 0.000 % 256 QAM
4 603.0 MHz 0.2 dBmV 38.0 dB 0.000 % 256 QAM
5 615.0 MHz 0.5 dBmV 37.8 dB 0.000 % 256 QAM
6 621.0 MHz 0.6 dBmV 37.9 dB 0.000 % 256 QAM
7 633.0 MHz 0.7 dBmV 37.5 dB 0.000 % 256 QAM
8 639.0 MHz 0.9 dBmV 37.6 dB 0.000 % 256 QAM
Return Path:
Channel ID Frequency Power Modulation
1 31.3 MHz 46.3 dBmV 16 QAM
2 25.3 MHz 44.3 dBmV 16 QAM
3 22.1 MHz 43.8 dBmV 16 QAM
4 38.6 MHz 45.3 dBmV 16 QAM

And every time my modem reboots, this pops up in the log:

Critical(3) - Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Un...
 


metalhawk

join:2007-02-06
Nepean, ON

As an update, mlord updated my firmware to 2.16 yesterday, and in the 30 hours or so since, not a single disconnect or error in the log. So if you're getting disconnects since getting your upstream bonded, this is your solution.