dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
1150
share rss forum feed


The Joker

join:2003-08-01
00001

why my internet, cable, phone stopped working dan?

all 3 services are down for no reason! is there an outage in my region? started at 8:00pm.

now posting at starbux wit a tablet. phoning wow did no good. no one picks up!!


WOW_Dan
Premium
join:2011-03-24
Naperville, IL
kudos:36
It's possible there was an outage last night. I currently don't have access to the billing system since the upgrades, working on getting that setup, but currently I have no access to customer information. Did your issue get resolved?


The Joker

join:2003-08-01
00001
reply to The Joker
No No Nooooooo! no one picks up the phone either and 15 hoirs with no service.


WOW_Dan
Premium
join:2011-03-24
Naperville, IL
kudos:36
I located your account, and I can't see any of your equipment online. Everyone else on your node appears to be up and running, so I would have to say it's something local to you. You will have to set up a technician visit with customer service to have someone investigate this further. I know the hold times are long right now, but with all of the equipment offline, there's nothing I can tell you about what the problem is.
--
Dan Della Terza
WOW! Internet, Cable & Phone
CMTS Operations Engineer

alan92rttt

join:2012-02-27
reply to The Joker
Have you rebooted the gateway?

I had an instance where the power blipped. I had nothing when it came back. No recordings no channels.

I pulled the power and let the gateway site for about 2-3 minutes. Powered it back up and everything was back.


The Joker

join:2003-08-01
00001
reply to The Joker
wheres the standby button on the arris modem?


The Joker

join:2003-08-01
00001
reply to The Joker
right now only one light solid and the other is blinking. its the first two lights and the rest are black. ive tried rebooting the modem to no sucess. maybe you guys are blocking me at wow!


WOW_Dan
Premium
join:2011-03-24
Naperville, IL
kudos:36
said by The Joker:

right now only one light solid and the other is blinking. its the first two lights and the rest are black. ive tried rebooting the modem to no sucess. maybe you guys are blocking me at wow!

You're not being blocked. Blocking the modem on our side would not keep the modem from getting synch. The only thing that would cause your modem to do that is loss of signal, which would explain why all of your services are out. Maybe a line was cut on accident, or a squirrel chewed through something, etc. I wouldn't be able to give you a reason from here.
--
Dan Della Terza
WOW! Internet, Cable & Phone
CMTS Operations Engineer


The Joker

join:2003-08-01
00001
It was cable issue


usa2k
Blessed
Premium,MVM
join:2003-01-26
Redford, MI
kudos:3
Unplugged?


The Joker

join:2003-08-01
00001
reply to The Joker
some animal

pargoff

join:2006-07-05
Canton, MI
i dont think i've ever called WOW and no one picked up. sounds like BS to me


kayaklady

@myvzw.com
It's not BS. Half the time you get a busy signal. If you do get through, there's a 30 to 50 min wait. We just had wow internet installed and or will come up for a minute or two after pudding the reset button and then i loose connection to the internet. I can get to my cable modem, but mot out. Very frustrated.


stet
Volitar Prime

join:2002-03-08
Utica, MI
reply to pargoff
said by pargoff:

i dont think i've ever called WOW and no one picked up. sounds like BS to me

Have you tried calling in the last two weeks? Things changed.
--
01011001