dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
14
share rss forum feed


C0RR0SIVE88

@direcway.com
reply to pvtpilot94

Re: [HT1000] The hughes is letting me down

Try turning of web acceleration... Been having issues with it all day today, resulting in blank pages, slow speeds and all sorts of funky things.


diablo1892
R.I.P. Donald Lee Wise

join:2011-04-21
Friendly, WV
kudos:1
Reviews:
·Frontier Communi..
·HughesNet Satell..
said by C0RR0SIVE88 :

Try turning of web acceleration... Been having issues with it all day today, resulting in blank pages, slow speeds and all sorts of funky things.

Thanks corrosive but now i'm moving onto a new problem, this problem involves VPN, the program is called tunngle and i was able to connect last night but then i relaunched the program (without making any changes to anything) I was surprised, tunngle was'nt able to connect its tools such as the adapter and i think (not sure) that my problem here might be with hughes instead of my doing or with tunngle.

I'v been using tunngle alot on the old modem but with this one i only got successfully connected few times, here is where you can read about tunngle: »en.wikipedia.org/wiki/Tunngle

Really hope someone can give me some advice or help me.
--
HT1000/ 1 watt/ Power Max plan/ 4 pc's on a D-Link wired router/ wireless D-Link router with password
Support only the gaming company's that matter the most, pay for something that actually is worth buying or has a good reason for how much it's worth.


C0RR0SIVE88

@direcway.com
Strangely, I have no solutions for VPN issues. Some VPN systems work, some don't.... It's possibly why they haven't launched business accounts yet... I think it could be related to the IPv4/IPv6 nature of the system... Maybe disable IPv6 on your router for WAN side and see if it helps any at all?


diablo1892
R.I.P. Donald Lee Wise

join:2011-04-21
Friendly, WV
kudos:1
Reviews:
·Frontier Communi..
·HughesNet Satell..
I got it fixed now so no problemo, some how my zonealarm was interfering with tunngle and once i uninstalled, it already starting pointing fingers back at my firewall (zonealarm) so then i rebooted and the uninstall removed it all and its working fine again now. I kind of wonder now if maybe Gen4 had anything to do with this since we all here had to get our IP address settings set to automatic from being set to manual once Gen4 was plugged into our switch. I have no clue how it did it but it did and we all were amazingly surprised. Little changes could sometimes make a huge difference or even a compact onto other things, very interesting.

Anyway I installed a new windows on my other internal HD so i have a clean copy running on some what of a better HD life and when next problem(s) arise, thats when my new win install comes into play.. BTW Happy Thanksgiving all hope everyone had a good one!
--
HT1000/ 1 watt/ Power Max plan/ 4 pc's on a D-Link wired router/ wireless D-Link router with password
Support only the gaming company's that matter the most, pay for something that actually is worth buying or has a good reason for how much it's worth.