dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
40
share rss forum feed


CoxVegas

join:2011-07-25
Las Vegas, NV
kudos:10
reply to bryant313

Re: [NV] packet loss and high tcp delay

Good to hear, and you're welcome.

lilstone87

join:2009-04-09
Portsmouth, VA
kudos:3
Well I think I knew bryant313 See Profile problem was better before you, by simply seeing all the damn line quality test he has been running on here LMAO :P

bryant313

join:2011-05-24
Las Vegas, NV
hahah yes i have a massive stockpile

bryant313

join:2011-05-24
Las Vegas, NV
reply to CoxVegas
yep it looks like we are golden the issue is fixed thank you so much once again

jvfricke

join:2012-12-06
reply to CoxVegas
What should I do to fix my problem? Are they related?

bryant313

join:2011-05-24
Las Vegas, NV
are you having the same exact issues as me?

jvfricke

join:2012-12-06
Yeah I think so. What exactly did they do to fix it?

bryant313

join:2011-05-24
Las Vegas, NV
its what cox vegas said couple posts up


CoxVegas

join:2011-07-25
Las Vegas, NV
kudos:10
reply to jvfricke
jvfricke - Unless you happen to be in the same node as bryant313, the fix won't help you. What is your problem? I know you sent me a PM with some DNS analyzer outputs, but everything on that output was normal and/or expected.

(Actually, probably better if you start a new thread to track your problem...)

bryant313

join:2011-05-24
Las Vegas, NV
reply to CoxVegas
i am having packet loss again through cmd 100 batch to google.com or any site losing 1 to 2 percent again

and getting packet loss at my first hop on the dslreports.com line quality test

i thought i was done with this issue :/

bryant313

join:2011-05-24
Las Vegas, NV
reply to CoxVegas
seems if though it may have been a hiccup but i will continue to monitor and test for it

bryant313

join:2011-05-24
Las Vegas, NV

1 edit
reply to CoxVegas
1

bryant313

join:2011-05-24
Las Vegas, NV
5 percent in the last 24 hours and 16 percent in the last 3 hours

bryant313

join:2011-05-24
Las Vegas, NV
reply to CoxVegas
still getting high amounts of packet loss and have been for the past couple days now anywhere from 5% to 60%


CoxVegas

join:2011-07-25
Las Vegas, NV
kudos:10
said by bryant313:

still getting high amounts of packet loss and have been for the past couple days now anywhere from 5% to 60%

You've changed out modems on me again , what's your new MAC address for me to look at?


CoxVegas

join:2011-07-25
Las Vegas, NV
kudos:10
I took a look at your node - this time it looks perfect (like probably one of the top 5%).

Your signal levels are good, no T3s or T4s, almost no errors, everything looks clean. Other people on your street look clean as well.

I've added your modem to a different monitoring system to see if we catch anything that way.

bryant313

join:2011-05-24
Las Vegas, NV
thank you so much

hahah love the birthday thread

bryant313

join:2011-05-24
Las Vegas, NV
reply to CoxVegas
just spoke to cox tech support and she said that when she was pinging my modem it was dropping packets 50 sent and only 36 returned

also my smoke pings are still showing anywhere from 1% up too 50% packet loss still

bryant313

join:2011-05-24
Las Vegas, NV
reply to CoxVegas
the first chart shows the last 10 days




this second chart shows the last 30 hours




CoxVegas

join:2011-07-25
Las Vegas, NV
kudos:10
said by bryant313:

the first chart shows the last 10 days

PM sent.