dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
9
share rss forum feed


PCInTech
keeping art alive since 1953
Premium
join:2004-06-07
Massena, NY
kudos:9
Reviews:
·VOIPO
reply to bshampine

Re: OK, we are slow again...on Extreme !

I'm in Massena, and this morning, I've completely lost connection over 7 times that I know of. My speeds have gone to pot, and attempting speedtest to any TWC server will give me wonky download, sometime normal, sometime 1M. Uploads will time out and not complete, all levels here look normal, but yet modem keeps losing connection and reboots. Hmm.


Racerbob
Premium
join:2001-06-24
Webster, NY
kudos:1
I wonder if this is weather related ? We had about 7° for a low this morning, must be as cold or colder up there ?


PCInTech
keeping art alive since 1953
Premium
join:2004-06-07
Massena, NY
kudos:9
Reviews:
·VOIPO
It was colder yesterday, and it was working perfectly. Funny, was on online chat with one of their "tech analysts" and modem kept disconnecting, he told me to reboot it. Well, I did, then it rebooted itself, a few more times. He then tells me to REBOOT my computer! He said that would solve everything. HAHAHAHAHA, yes, it solved his problem, because it disconnected out chat so he got rid of me.

hotshot187

join:2008-04-07
Webster, NY
kudos:1
PCINTECH,

Your issue sounds like a signal problem. Please post your signals for you cable modem. Type »192.168.100.1/ in your address bar.


PCInTech
keeping art alive since 1953
Premium
join:2004-06-07
Massena, NY
kudos:9
Reviews:
·VOIPO
said by hotshot187:

PCINTECH,

Your issue sounds like a signal problem. Please post your signals for you cable modem. Type »192.168.100.1/ in your address bar.

All through this, all of my signal levels have been right on the money. I'm sure they were doing something on the system, as they have been back to normal for going on 4 hours now. Several other people in town were complaining, too. But, for now, speeds and stability are back to normal.

hotshot187

join:2008-04-07
Webster, NY
kudos:1
Steve,

I am also receiving upload errors on Rochester and Buffalo servers.


Racerbob
Premium
join:2001-06-24
Webster, NY
kudos:1
Well Syracuse test is back to normal right now.



hotshot187

join:2008-04-07
Webster, NY
kudos:1
Buffalo server is pulling bout 17 megs down right now.


Racerbob
Premium
join:2001-06-24
Webster, NY
kudos:1
said by hotshot187:

Buffalo server is pulling bout 17 megs down right now.

I don't know, I am fine so far this evening. Just pulled 31 down at Buffalo, but still upload error.


hobgoblin
Sortof Agoblin
Premium
join:2001-11-25
Orchard Park, NY
kudos:11

1 recommendation

I am getting an Upload error on the Buffalo test, Its been reported.

Hob


hobgoblin
Sortof Agoblin
Premium
join:2001-11-25
Orchard Park, NY
kudos:11

1 recommendation

The upload error should be resolved.

Hob


Stacy
FotoDogue
Premium
join:2001-11-02
New York, NY

1 recommendation

reply to PCInTech
said by PCInTech:

I'm in Massena, and this morning, I've completely lost connection over 7 times that I know of. My speeds have gone to pot, and attempting speedtest to any TWC server will give me wonky download, sometime normal, sometime 1M. Uploads will time out and not complete, all levels here look normal, but yet modem keeps losing connection and reboots. Hmm.

Two outages today which brings the count up to at least four for the week - not counting the nightly 2 am outage. First one today was short but the second lasted about two hours. Keeping my fingers crossed for tonight.

orangegecko

join:2005-01-12
Clay, NY
Make sure you call them up and tell them to give you billing credit for the outages. Even though it might be small, it all adds up.