dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
9
share rss forum feed


DrDrew
That others may surf
Premium
join:2009-01-28
SoCal
kudos:15

3 edits
reply to Mele20

Re: What's Wrong With Web Mail?

I just deleted, yesterday, a folder full of TWC marketing emails from my RR webmail dating 2006-2011, over 250 email in there. I was keeping a log of all the deals and offers TWC has been sending out. Since 2011 I've had the webmail forwarding to another account and deleting, with no problems.

Didn't see any login problems or page navigation issues while in the webmail yesterday using Fx18.0.1.

I've rarely had a problem with RR webmail.

I'm sure if the webmail had as many problems as you have with it there would be MANY MANY more posts in the TWC Internet forum about it, so to me it sounds like you have some config issues with your new computer and software, but you're going to get all defensive, try to convince us there's nothing wrong with your setup, not listen to the advice given, and never give an update when you figure out what you did on your computer to fix it.

It's probably similar to the proxo/login issues you've had previously:
»Re: FCC & SamKnows
»Re: [WIN8] Reminder Windows 8 Users who miss start
»Microsoft forums reject posts "unknown error"


Being that the login is https and the webmail screens are http. You may want to try it without proxo. Good luck.
--
Two is one, one is none. If it's important, back it up... Somethimes 99.999% availability isn't even good enough.


Mele20
Premium
join:2001-06-05
Hilo, HI
kudos:5

said by DrDrew:

I just deleted, yesterday, a folder full of TWC marketing emails from my RR webmail dating 2006-2011, over 250 email in there. I was keeping a log of all the deals and offers TWC has been sending out. Since 2011 I've had the webmail forwarding to another account and deleting, with no problems.

Didn't see any login problems or page navigation issues while in the webmail yesterday using Fx18.0.1.

I've rarely had a problem with RR webmail.

(spoiler)

Being that the login is https and the webmail screens are http. You may want to try it without proxo. Good luck.

Proxo is AUTOMATICALLY BYPASSED for https. Lost mail would not have to do with using Proxo to filter ads, etc on the Inbox screen.

I don't think I have EVER used webmail without problems. The problems are especially bad between midnight and 6AM. That is the time when I want to check my mail. A lot of times, webmail is completely inaccessible during those hours. NHD has informed me that I should use webmail during the daylight hours. How ridiculous.

What is all that blacked out stuff in your post?
--
When governments fear people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny. Thomas Jefferson


hobgoblin
Sortof Agoblin
Premium
join:2001-11-25
Orchard Park, NY
kudos:9

"What is all that blacked out stuff in your post?"

They are links to other issues that you have had that can not be duplicated by anyone else in the world.

Hob
--
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds."
- Ralph Waldo Emerson



DrDrew
That others may surf
Premium
join:2009-01-28
SoCal
kudos:15
reply to Mele20

said by Mele20:

Proxo is AUTOMATICALLY BYPASSED for https.

I realize that you have Proxo bypassed for https links, which is why I pointed out that most of the rest of the webmail pages are just plain http, which proxo would mess with. That could be the reason you have navigation issues with the webmail site.

You may also want to check your cookie configuration as I know it's rather non-standard. It's possible the webmail site may be trying to track a cookie between pages...

Either of those, proxo and strict cookie handling, I could see causing all sorts of odd navigation issues.
said by Mele20:

Lost mail...

Lost mail is probably caused by something else entirely. How many email clients have you configured for your RR email since you've gotten Win8? Thunderbird, SeaMonkey, and Opera we know about. Outlook? any others? Maybe something you didn't explicitly configure, but may have imported it's configuration from another program?
--
Two is one, one is none. If it's important, back it up... Somethimes 99.999% availability isn't even good enough.

Mele20
Premium
join:2001-06-05
Hilo, HI
kudos:5
reply to hobgoblin

said by hobgoblin:

"What is all that blacked out stuff in your post?"

They are links to other issues that you have had that can not be duplicated by anyone else in the world.

Hob

Well, I suppose not since no one can see the links exept evidently you. There is just a massive black section in that post. I've tried on Fx and the latest Opera that just updated and says I have not read any threads at this site (I should not have let Opera update). At any rate, I have tried on two browsers now with one being the very latest version hot off the Opera servers and I can't see any links.
--
When governments fear people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny. Thomas Jefferson

Fleeced

join:2012-10-06
kudos:2

Highlight the text and you'll see it.

Can you go to webmail with just a plain web browser with no filtering software and see if you stop having navigation issues. Again, the lost email just sounds like you configured a client wrong and just downloaded all of your email and removed it from the server.