dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
28
share rss forum feed


guhuna
5149.5
Premium
join:2001-03-31
Antioch, CA
reply to mrschultz02

Re: [Speed] Speed increase.

Are these results strange?
DiffProbe release. January 2012. Build 1008.
Shaper Detection Module.

Connected to server 203.5.76.153.

Estimating capacity:
Upstream: 1820 Kbps.
Downstream: 35718 Kbps.

The measurement will take upto 3.0 minutes. Please wait.

Checking for traffic shapers:

Upstream: No shaper detected.
Median received rate: 1792 Kbps.

Downstream: Burst size: 19484-19930 KB;
Shaping rate: 26618 Kbps.
I'm on Blast plan.


Darknessfall

join:2012-08-17
kudos:2
Reviews:
·AT&T U-Verse
·Comcast

CT Update

Still nothing . Still 25/3.8 bursts with 16/2.

DiffProbe release. January 2012. Build 1008.
Shaper Detection Module.

Connected to server 38.107.216.19.

Estimating capacity:
Upstream: 3716 Kbps.
Downstream: 21347 Kbps.

The measurement will take upto 2.5 minutes. Please wait.

Checking for traffic shapers:

Upstream: Burst size: 4943-5004 KB;
Shaping rate: 2090 Kbps.

Downstream: Burst size: 9575-9861 KB;
Shaping rate: 15978 Kbps.

For more information, visit: »www.cc.gatech.edu/~partha/diffprobe



YukonHawk

join:2001-01-07
Patterson, NY
Reviews:
·Comcast

Nothing here in Carmel NY either but I'll take what I can get.

»speedof.me/show.php?img=13020102···2793.png



sanjose

@comcastbusiness.net
reply to guhuna

Re: [Speed] Speed increase.

I see the same issues when running ShaperProbe on several laptops using Intel WiFi. I noticed the issue after reinstalling Windows. I am not sure if its the WiFi drivers or something else. Laptops not using an Intel WiFi radio do not exhibit the issue. Also using wired ethernet to the laptops I don't see the issue



guhuna
5149.5
Premium
join:2001-03-31
Antioch, CA

said by sanjose :

I see the same issues when running ShaperProbe on several laptops using Intel WiFi. I noticed the issue after reinstalling Windows. I am not sure if its the WiFi drivers or something else. Laptops not using an Intel WiFi radio do not exhibit the issue. Also using wired ethernet to the laptops I don't see the issue

That's the thing, no wireless here at all. Only wired.