dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
1
share rss forum feed

toothpicvic

join:2012-07-19
Toronto, ON
reply to mlord

Re: [DSL] Dry loop installation: demarc box not connected?

Thanks so much for this, mlord, very helpful!

xporterX

join:2010-07-11
Install the inside wire yourself, don't waste time and money with a "firm" like xbell with an xbell van.

xporterX

join:2010-07-11
reply to toothpicvic
Oh, and you might want to call tecksavvy and tell them that the bell tech did not install a ground wire.


xbell

@cgocable.net
reply to xporterX
said by xporterX:

Install the inside wire yourself, don't waste time and money with a "firm" like xbell with an xbell van.

I agree, and I have been posting in here for years assisting people in doing their own wiring. It beats paying the BTS monkeys driving vans dressed up as Bell vans and dressed up as real Bell techs.

xporterX

join:2010-07-11
They pay bell not bts. Keep living a dream xbell, oh and nice work on the kjijii posts.

toothpicvic

join:2012-07-19
Toronto, ON
reply to xporterX
Thanks for the suggestion, I forwarded the picture to TS in the Direct forum, and they said it seems fine to them.

Looks like at this point my friend is just going to cancel her service, and I have to say I can't blame her, as there seems to be far to many hoops to jump through to simply get the install properly. To the demarc box or not, the install/activation should ensure that it's going to the place it's supposed to.
Expand your moderator at work