dslreports logo
site
 
    All Forums Hot Topics Gallery
spc

spacer




how-to block ads


Search Topic:
uniqs
1021
share rss forum feed

OZO
Premium
join:2003-01-17
kudos:2

Smiles

If something like that was posted and explained before - I'm sorry. Show me a link. And may be it's not a bug at all, but I've tried several times to post that page and it did not show smiles as I expected. Between those attempts I tried to make other posts - with success (as usual), they all show common smiles (like this one ).

Is it something wrong with that particular post?
And what should I do to avoid the problem in future?

My default preference - show smiles.

Thank you .
--
Keep it simple, it'll become complex by itself...



tmpchaos
Requiescat in pace
Co-Lead Mod
join:2000-04-28
Hoboken, NJ

Code seems to break the smilies in there. As soon as I removed it, they all worked.



Pacrat
Old and Cranky
Premium,MVM
join:2001-03-10
Cortland, OH
kudos:2
Reviews:
·Time Warner Cable
reply to OZO

It has been observed by quite a few folks that any code in a posting "breaks" the smilies for some reason. And the smiley doesn't have to be part of the code. If there's a code anywhere in the post, the smilies don't display... only the ASCII characters use to create them.

I haven't seen any explanation for it, yet. I guess it really is a "bug", albeit a minor one!


OZO
Premium
join:2003-01-17
kudos:2

said by Pacrat:
If there's a code anywhere in the post, the smilies don't display...
It looks like a logical explanation to me. Thanks.

I think it's the bug that should be ultimately fixed.
Am I wrong here?
--
Keep it simple, it'll become complex by itself...


justin
..needs sleep
Australian
join:1999-05-28
kudos:15
Reviews:
·iiNet

even though it is not consistent behavior it is extremely low on my priority list to fix. A smilie doesn't HAVE to be a cute graphic. A text smilie or text wink is understood universally. Code blocks are usually used for topics that are not just excuses for social chit chat.



vkr
ExMod 2001-06
join:2001-04-03
Terra
reply to OZO

added.

»Site bugs »Smiley text not translated to image when using [code] block or "pre" tag

--
...RFC143, protocol compliant.



RadioDoc
Premium,ExMod 2000-03
join:2000-05-11
La Grange, IL
kudos:2

1 edit
reply to OZO

Using <pre> anywhere in the post does it too.

:(